Machiaj natural la workshop-ul Eva

Iuliana Stefan, makeup artist-ul care ne-a oferit sfaturi pretioase pentru un machiaj cu adevarat reusit in cadrul primului workshop eva.ro, iti impartaseste cateva dintre secretele sale.
Iuliana Stefan, makeup artistul care ne-a oferit sfaturi pretioase pentru un machiaj cu adevarat reusit in cadrul primului workshop Eva.ro, iti impartaseste cateva dintre secretele sale.

Fie ca vrei sa arati mai tanara, vrei sa ai o privire stralucitoare sau iti doresti un machiaj natural de zi, secretele sale te vor ajuta cu siguranta sa pui mai mult suflet in machiajul pe care il faci. Iata cateva dintre sfaturile specialistului:

Inainte de a incepe machiere propriuzisa, exista trei pasi esentiali peste care nu trebuie sa sari. Acestia sunt demachierea, tonifierea si hidratarea corespunzatoare a tenului, ochilor si buzelor.

Accentueaza frumusetea ochilor


Frumusetea ochilor depinde foarte mult de atentia pe care le-o acorzi. Cearcanele, pungile de sub ochi si iritatiile nu se "asorteaza" prea bine cu ochii tai, indiferent de forma sau culoarea lor.


Daca ochii sunt inrositi din cauza prafului sau din cauza aerului conditionat, makeup artist-ul Iuliana Stefan iti recomanda lavajul ocular, care presupune folosirea picaturilor de ser fiziologic pe baza de apa de mare sterila. Acest ser este folosit de obicei pentru igiena oculara la sugari si copii, dar poate fi folosit cu succes si in cazul ochilor inrositi si obositi.

Daca nu ai probleme cu iritatiile oculare, dar cearcanele sunt cele care iti dau batai de cap, trebuie sa stii ca exista solutii. Desi corectorul este folosit de foarte multe femei cu aceasta problema, conteaza foarte mult si modul in care il folosesti, dar si nuantele pe care le alegi.

Corectorul bej este potrivit pentru estomparea cearcanelor pronuntate ale tenului de nuanta deschisa, iar cel bej-portocaliu acopera cearcanele pronuntate ale tenului de culoare inchisa, ne recomanda Iuliana.

Alegeri naturale, in functie de culoarea ochilor


Culorile pe care le alegi fac diferenta dintre un machiaj natural, delicat si proaspat si unul incarcat si obositor. Foloseste farduri in nuante potrivite, alese in functie de culoarea ochilor tai, astfel incat machiajul rezultat sa iti puna ochii in valoare.

Ochii verzi

Alege farduri in nuante precum alb culoarea untului, bej-auriu, bronz; dermatograf in nuante de maro-cafea, gri-argintiu sau gri-antracit.
Alege mascara maro-brun, maro-negru pentru satene si blonde, maro-negru sau negru pentru brunete. Mov-pruna este potrivit indiferent de culoarea parului tau.


Ochii albastri

Opteaza pentru fard auriu, bej-auriu, bej-sampanie sau gri-antracit. Alege dermatograful in tonuri de maro-cafea sau bronz. Daca ai ochii mici sau migdalati, poti folosi si dermatograful alb, cu mina moale, pentru a oferi mai multa luminozitate privirii. In ceea ce priveste mascara, este recomandat sa le alegi una maro-neagra, daca esti satena sau blonda, sau negru daca esti bruneta.

Ochii caprui si negri
Cele mai indicate optiuni pentru fardul de pleoape sunt nuantele de roz, roz-somon, bej-auriu, bej-sampanie sau bleu.
In ceea ce priveste dermatograful, te poti "rasfata" cu nuante precum bleu-ciel, albastru-electric, turcuoaz, verde-smarald, verde-Prusia, toate in nuante usor sidefate.
Alege mascara in nuante de maro-brun, indigo sau mov pruna daca esti satena sau blonda, maro-negru si negru daca esti bruneta.

Pentru un machiaj natural de zi, alege fardurile usor sidefate sau satinate, pastrandu-le pe cele puternic stralucitoare pentru seara. Fardurile puternic sidefate, stralucitoare  nu sunt recomandate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod