Modă: Culoarea vedetă a anului 2013, verde smarald. Cum o porți!

Pentru anul 2013, renumita companie Pantome a ales verdele smarald drept culoarea anului. Tocmai de aceea, tot mai multe actrițe au ales să poarte această culoare intensă pe covorul roșu.

Verdele este ușor de purtat, avantajează pe mai toată lumea și se poate asorta cu foarte multe culori (roșu, negru, crem, argintiu, galben etc). Este o culoare vibrantă, care atrage atenția și scoate din anonimat pe oricine. Încearcă să porți o rochie de seară verde smarald și mă îndoiesc că vei trece neobservată. 

Așa cum spunea și directorul executiv al Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman: "Cu toate faţetele şi strălucirea sa, verdele smarald exercită o fascinaţie deosebită asupra oamenilor, din negura timpurilor. Dintr-un punct de vedere simbolic, el evocă reînnoirea, claritatea şi reîntinerirea, elemente vitale într-o lume foarte complexă".

Dacă nu ai încă în garderoba ta piese vestimentare verzi este cazul să-ți achiziționezi câteva. Dacă le ai deja, este momentul să le transformi în piesele vedetă ale garderobei tale. Am cules câteva poze de pe podiumurile de modă, dar și de pe covorul roșu, pentru a vedea cum poartă vedetele această culoare. Sper să te inspire!

1 din 18

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod