Meghan Markle a arătat impecabil la prima apariție pe covorul roșu după ce a născut

Meghan Markle și Prințul Harry și-au făcut duminică apariția la premiera din Londra a filmului de animație "The Lion King".
Ducele și Ducesa de Sussex, care au devenit în urmă cu două luni părinții unui băiețel pe care l-au numit Archie, au arătat de-a dreptul regal la evenimentul pe covorul roșu. Meghan a purtat o rochie neagră elegantă, iar Harry a purtat un frac.

Cei doi și-au făcut apariția la eveniment pentru a susține numeroasele celebrități care le-au împrumutat vocile personajelor de animație. Printre aceștia s-a numărat și Beyonce, care este vocea personajului Nala din film, și care de-a lungul timpului și-a arătat susținerea pentru Meghan. 

În luna ianuarie a acestui an, Beyonce și soțul său, JAY-Z, i-au oferit un omagiu lui Meghan în timpul discursului de acceptare al premiului din cadrul BRIT Awards.
La scurt timp după aceea, Beyonce i-a oferit lui Meghan un tribut pe site-ul său personal.


Premiera filmului "The Lion King" este prima apariție împreună pe covorul roșu a lui Meghan și Harry după ce Ducesa de Sussex a fost numită patronul regal al Teatrului Național din Londra.

Meghan a purtat o rochie midi neagră, cu mâneci și top transparent în partea de sus. Creația este semnată de designerul Jason Wu și a costat 3454 de lire, potrivit dailymail.co.uk. Ducesa a asortat ținuta cu un clutch Gucci în valoare de 1680 de lire și o pereche de pantofi Aquazzura deschiși în partea din spate, care costă 640 de lire.

Deși se află în concediu de maternitate, este cea de-a doua apariție din această săptămână a fostei vedete din "Suits", după ce a asistat, alături de Kate Middleton la finala Wimbledon dintre buna sa prietenă Serena Williams și Simona Halep.

Totul vine după o săptămână tumultuoasă pentru Meghan, care a fost criticată pentru cerințele sale legate de respectarea intimității.
Ducesa a fost numită "copilăroasă" și "obsedată de control" de fosta campioană britanică de tenis Sally Jones. Meghan și-a făcut apariția la un alt meci al Serenei Williams la Wimbledon săptămâna trecută, purtând o ținută care nu respecta codul vestimentar al evenimentului. În același timp, agenții de securitate ai Ducesei le-au cerut fanilor prezenți la meciul de tenis să nu o fotografieze.

Controversa a apărut la numai câteva zile după ce Meghan și Harry au fost criticați de public pentru că au dorit ca botezul fiului lor, Archie, să fie complet privat și pentru că au refuzat să dezvăluie numele nașilor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod