Cum să porți pantalonii din piele. 35 de ținute

Pantalonii din piele sunt foarte versatili: pot fi incluși în ținute casual, simple, sau îi poți folosi pentru a obține un look sofisticat și elegant.
Modelele care se poartă în acest sezon sunt feminine și în același timp lejere și confortabile. 

Sunt în tendințe pantalonii din piele în nuanțe de camel, bej, maro, coniac, în afara celor negri clasici. Pentru că este vorba în special de nuanțe neutre, pot fi incluși foarte ușor în ținute minimaliste perfecte pentru acest sezon. Perfecți pentru zilele reci de iarnă, pantalonii din piele oferă protecție termică pentru că nu lasă aerul rece să treacă și sunt de cele mai multe ori căptușiți cu un material moale și confortabil.
Un alt avantaj al pantalonilor din piele este acela că oferă o alură sofisticată și prețioasă oricărei ținute. Pielea se află pe lista materialelor care îți fac hainele să pară mai scumpe decât sunt de fapt. Sezonul acesta se poartă pantalonii din piele cu talie înaltă, cu pense și cordon, dar și modele cu o croială largă. Iată câteva idei ca să incluzi pantalonii din piele în ținutele tale:

Ținută monocromatică

Tonurile neutre sunt ideale pentru a crea o ținută monocromatică cu un aspect elegant și sofisticat. Asociază o pereche de pantaloni din piele într-o nuanță de coniac cu un top în aceeași culoare.
Nu doar că arată prețios și interesant, dar este un truc foarte simplu de a crea iluzia unei siluete alungite.

Pantaloni din piele, palton și pantofi sport

Poți obține o ținută confortabilă de zi dacă asociezi un palton camel cu o pereche de pantaloni din piele și pantofi sport cu talpă înaltă. Este un look casual relaxat care combină două stiluri diferite într-un mod interesant.

Pantaloni din piele, sacou și botine până la glezne

O altă modalitate simplă de a include pantalonii din piele în ținutele tale este de a-i asocia cu un sacou supradimensionat și o pereche de botine până la glezne. Pantalonii cu aspect de piele lăcuită sunt o alegere statement, ideali pentru o petrecere sau o întâlnire cu prietenii.

Pantaloni din piele, pulover și pantofi cu toc

Cea mai simplă modalitate de a transforma o ținută cu pantaloni din piele într-una șic și elegantă este aceea de a-i purta cu pantofi cu toc.
Asociază cu un pulover cu accente strălucitoare pentru un look festiv. Nu uita să bagi puloverul în pantaloni în partea din față pentru a-ți pune talia în evidență și a crea efectul vizual al unor picioare mai lungi.

Pantaloni din piele cu talie înaltă, sacou statement și cizme

Vei obține un look inedit dacă alegi o pereche de pantaloni din piele cu talie înaltă, pe care să-i porți împreună cu un top feminin, un sacou statement și cizme cu toc. 

Pantaloni din piele cu talie înaltă și pulover pe gât

Cea mai simplă modalitate de a include pantalonii din piele într-o ținută lejeră de iarnă este să-i asociezi cu un pulover gros cu guler înalt.
Modelele cu talie înaltă și cordon se poartă sezonul acesta și le poți evidenția cel mai bine dacă bagi puloverul în pantaloni. Completează look-ul cu o poșetă clasică și botine sau pantofi cu toc.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod