După 20 de ani: Cum arată acum actorii din „Gladiator“

Au trecut 20 de ani de la lansarea superproducției „Gladiator“. Iată cum arată acum actorii care au jucat într-unul dintre cele mai premiate filme din istorie.

"Gladiator" a fost lansat pe 5 mai 2000 în Statele Unite și a devenit rapid nu doar un succes de box-office, ci și trambulina pentru relansarea genului epic cu subiecte din antichitate. Producția a fost distinsă cu numerose premii, printre care cinci Oscaruri - unul pentru cel mai bun film și unul pentru cel mai bun actor, Russell Crowe.
Starul australian mărturisea, la împlinirea a două decenii de la lansarea filmului, că a fost la un pas să refuze rolul care i-a adus un Oscar, pe motiv că nu i-a plăcut scenariul. Din fericire, a mers, totuși, la întâlnirea stabilită cu Ridley Scott, iar regizorul l-a convins să preia rolul, scrie Cinemagia.

Bright Side ne arată ce mai fac acum actorii din "Gladiator" și cum s-au schimbat în cei 20 de ani care s-au așternut peste succesul acestui film.
1 din 11

Connie Nielsen (Lucilla)

După acest rol, actrița daneză a mai jucat în câteva filme populare, printre care "Mission to Mars", "One Hour Photo" și "The Hunted". Însă producția daneză "Brødre", mai cunoscută sub denumirea în engleză "Brothers", i-a adus premiul pentru cea mai bună actriță daneză. Connie Nielsen a câștigat și titlul de cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian. Cea mai recentă apariție a sa este cea din acest an, în "Nobody".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod