Cum să incluzi colanții în ținute șic de iarnă. 30 de idei

Colanții au devenit anul acesta unele dintre cele mai apreciate piese vestimentare datorită faptului că sunt atât de confortabili în ținutele de casă, dar pot fi incluși și în outfituri șic de zi.
Pantalonii elastici strâmți sunt foarte ușor de purtat pentru că îți oferă libertate de mișcare și sunt în același timp comozi. Nu este o coincidență faptul că au fost creați inițial pentru activități sportive, dar cele mai multe femei i-au inclus în ținutele lor de casă și în cele casual de zi. Colanții negri, din material bun și realizați cu atenție la detalii, arată excelent și pot fi purtați în numeroase moduri astfel încât să arate șic și elegant. 

Secretul unor ținute impecabile cu colanți este acela de a alege o pereche de colanți de cea mai bună calitate.
Din păcate, există foarte multe produse de calitate slabă, care îți vor face outfit-urile să pară ieftine. 

Citește și: Cele mai bune 10 trucuri ca să-ți cumperi de fiecare dată blugii perfecți


De ce trebuie să ții cont când alegi colanții? În primul rând, materialul trebuie să fie unul dens. Pentru a-l verifica, întide puțin materialul colanților, îndreaptă-l spre lumină și uită-te prin el. Dacă este transparent și poți vedea cu ușurință prin el, este un semn că materialul este de calitate proastă și are puține fibre pe centimetrul pătrat.
Atunci când îi vei purta și materialul se va întinde, colanții tăi vor fi transparenți.

De asemenea, cusăturile sunt la fel de importante. Acestea trebuie să fie cât mai compacte și bine realizate, în așa fel încât să nu se lărgească când porți colanții. Pentru materialele sintetice din care sunt realizați de obicei colanții se folosesc cusături duble și uneori întărituri.

O altă regulă de care să ții cont este culoarea. Dacă vrei să incluzi colanții în ținutele de zi, atunci alege unii de culoare neagră, într-un negru cât mai intens.
Colanții colorați sunt mai potriviți pentru activități sportive.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod