Cum să porți o eșarfă groasă de iarnă. 30 de idei

Unele dintre cele mai banale accesorii pe care le cumpărăm se dovedesc uneori a fi soluții excelente pentru ținute frumoase și confortabile.
Un exemplu este eșarfa groasă de iarnă, care nu numai că îți poate transforma radical outfitul din zilele reci, dar în același timp îți oferă un plus de confort și căldură. 

Modelele în tendințe variază în acest sezon de la stiluri clasice, care nu se demodează niciodată, la cele noi și originale, potrivite pentru un look trendy.

Există numeroase moduri în care poți purta o eșarfă, de la simpla înfășurare în jurul gâtului și până la noduri complicate și elegante sau purtarea eșarfelor supradimensionate pe post de poncho sau top prins cu o curea în talie.

Iată câteva dintre tipurile de eșarfe din care poți alege sezonul acesta:


Eșarfa multicoloră

Dacă vrei să adaugi un plus de culoare ținutelor de iarnă în nuanțe predominant închise, eșarfa colorată este cea mai bună variantă.
Se poartă eșarfele multicolore, în nuanțe pastelate sau eșarfele cu imprimeuri clasice. De asemenea, poți opta pentru culorile intense care contrastează puternic cu zilele întunecate de iarnă, precum nunțele puternice de galben, oranj sau verde.

Citește și: 5 trucuri de stil pe care să le încerci în 2021

Eșarfa puffer

Eșarfa puffer este un trend de sezon deloc surprinzător, având în vedere că și gecile puffer sunt atât de populare în această perioadă. Este o eșarfă care cel mai probabil nu va rămâne prea mult în tendințe, de aceea ar trebui să alegi variante cu preț accesibil.

Eșarfa din cașmir

O eșarfă din cașmir este o investiție pe termen lung, fiind o piesă clasică ce nu se demodează niciodată.
Alege modele simple și culori neutre care se potrivesc cu orice ținută de iarnă. Dacă o îngrijești corect, vei putea purta eșarfa din cașmiri ani la rând, fiind un accesoriu prețios care îți va face ținutele să pară mai scumpe.

Eșarfa în carouri

O altă opțiune clasică și o investiție pe termen lung este eșarfa în carouri. O poți include cu ușurință în cele mai multe ținute de iarnă și merită să investești într-un produs de calitate, pe care îl vei putea purta mult timp.

Eșarfa în culori neutre

Dacă vrei ca eșarfa ta să devină o piesă de bază pentru orice ținută de iarnă, atunci ar trebui să optezi pentru una monocromatică, într-o nuanță neutră.
Cele mai bune variante sunt eșarfele albe și negre sau cele în tonuri de maro, gri sau bleumarin.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod