Cum să porţi mocasinii? 20 de ţinute de toamnă din care să te inspiri

Mocasinii sau loaferii pot să fie o alternativă excelentă pentru pantofii cu toc, în cazul în care vrei să ai un look stilat. Descoperă câteva sugestii ca să porți cu stil mocasnii!
Dacă nu te simți confortabil pe tocuri și vrei o alternativă comodă poți să porți mocasinii împrumutați din garderoba masculină. În funcție de modelul pe care îl alegi poți să obții un look rafinat, stilat sau casual. Sunt potriviți pentru serviciu, dar și pentru serile petrecute în oraș cu prietenii. Sunt confortabili și pot să fie combinați cu foarte multe piese vestimentare, de la fuste, jeanși până la pantaloni clasici. Mocasinii vor aduce un plus de eleganță ținutelor pe care le abordezi!

Mocasinii sunt mai lejeri, cu talpa moale, în timp ce loaferii sunt mai eleganți, au talpa rigidă și un toc mic de 2 centimetri. 
 
Există câteva combinații câștigătoare cu care nu vei da greș niciodată:

Cum să porți mocasinii: Mocasini cu tricou alb şi blugi largi pentru un look super casual

 
O abordare relaxată și de oraș ar fi să combini mocasinii cu un tricou alb și blugi boyfriend pentru a obține o ținută super casual. În locul tricoului alb poți să optezi pentru o cămasă albă. 

Mocasini cu trenci/palton/cardigan lung pentru un look smart casual

 
Pentru zilele în care vremea este mai răcoroasă poți să folosești un trenci, un cardigan sau chiar un palton lung pentru a obține un look smart casual.

Cum să porți mocasinii: Mocasini cu pantaloni țigaretă din stofă 

 
Mocasinii lăcuiți merg de minune la o pereche de pantaloni tip țigaretă pentru un look relaxat de birou. Astfel, dacă nu te simți confortabil pe tocuri poți să apelezi la o pereche de mocasini care vor da un plus de eleganță ținutei tale. 


Mocasini cu blugi skinny, pulover și cămașă

 
O pereche de mocasini moderni completează perfect o pereche de blugi skinny. Ca să obții un look mai interesant, poartă-le cu o cămașă albă lungă care se vede pe sub pulover negru. 


Cum să porți mocasinii: Mocasini cu pantaloni office și sacou 

O pereche de loaferi mai eleganți sunt potriviți pentru a completa o ținută perfectă pentru birou. 


Mocasini cu blugi largi și pulover oversize

 
Pentru o ținută relaxată și perfectă pentru weekend poți să combini o pereche de loaferi moderni cu blugi boyfriend și un pulover oversize. 


Mocasini cu pantaloni culotte, maiou satinat și trenci lejer lung

 
O ținută smart casual care arată foarte interesant constă în asortarea unei perechi de loaferi cu pantalonii culotte albi, maiou satinat și un trenci lejer lung.
 
Găsești și alte ținute interesante în galeria de mai sus. Inspiră-te din fotografii pentru a alege cel mai potrivit outfit pentru tine, în funcție de gusturile tale!
 
Foto: pinterest.com 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod