Ce încălțăminte să porți la blugii skinny? 25 de idei ca să faci combinații stylish

Chiar dacă nu sunt pretențioși și îi putem asorta cu multe lucruri, există totuși câteva combinații care vor fi mereu câștigătoare. Ce încălțăminte să porți la blugii skinny?
Blugii skinny sunt versatili și foarte ușor de purtat. Pentru că sunt mulați și conturează foarte frumos silueta este foarte important să alegi încălțămintea potrivită. Aceasta se vede integral și poate să adauge un plus de eleganță ținutei tale. 

Ca să faci cele mai bune alegeri, iată ce încălțăminte să porți cu blugii skinny:



Blugi skinny cu loafers/mocasini

 

Este o combinație perfectă pentru zilele destul de călduroase de toamnă. Există o mulțime de modele de loafers din piele lăcuita, piele întoarsă, catifea, cu sau fără detalii din care poți să alegi în funcție de gusturile tale.
De asemenea, când nu este foarte frig afară poți să optezi și pentru o pereche de loafers decupați în spate, în stil slippers.


Blugi skinny cu cizme peste genunchi

 

O pereche de cizme peste genunchi poate să fie o alegere potrivită pentru femeile mai îndrăznețe. Dacă păstrezi o ținută simplă, acestea vor arăta foarte bine împreună cu blugii skinny. 


Blugi skinny cu pantofi masculini cu șiret

 

Este o combinație foarte comodă pe care o poți purta oriunde. O pereche de blugi skinny asortați cu pantofii masculini, o cămasă lejeră și un palton oversize poate să fie o alegere perfectă pentru zilele de toamnă.
Negru, auriu, argintiu sau culoarea coniacului se numără printre cele mai bune alegeri pe care le poți folosi în o mulțime de combinații. 


Blugi skinny cu botine

 

Fie că optezi pentru o pereche de botine fără toc sau cele cu toc gros sau subțire, acestea vor merge foarte bine cu o pereche de blugi skinny. 


Blugi skinny cu pantofi cu toc

 

Este poate una dintre cele mai stylish combinații pe care le poți face ca să pui în valoare ținuta și să obții un look foarte proaspăt. Nu ezita să faci această alegere pe care o poți duce înspre stilul elegant sau mai casual, în funcție de hainele pe care le iei. 


Blugi skinny cu sneackers sau teniși

 

Pentru a alege o ținută sport-casual poți să combini blugii skinny cu o pereche de sneackers sau teniși. Ca să obții o ținută casual chic optează pentru un sacou negru mai lung, un trench sau un palton oversize. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod