Ce înseamnă când o femeie își asortează chiloții cu sutienul?

Știi ce spune o femeie care te invită la ea pentru prima oară și vede din întâmplare că ai un prezervativ la tine?
“Nenorocitule, ai venit pregătit să mă… Doar atât vrei!”. Îhm. Da’ de când e ăsta un lucru atât de rău? Deși, dacă mă gândesc bine, corect ar fi să spun o fată, căci o femeie va gândi cu siguranță următoarele: “Bravo, prietenaș! Ce bine că nu trebuie să-ți arunc eu prezervativul sub nas!”.
Te întrebi ce legătură are asta cu sutienul și chiloții? Are. Există o vorbă printre bărbați cu care nu sunt de acord, așa cum nu sunt de acord nici cu ifosele unora atunci când îl văd pe nefericit pregătit de bătălie.
Vorba asta spune cam așa: “Ți-ai asortat chiloții și sutienul, deci știai de când ai plecat de acasă că urmează să renunți la ele”. Pueril. De ce ar trebu să sune așa? Și de ce ar fi un lucru atât de rău că femeia aia e pregătită oricând pentru orice?

Acum, zic și eu în felul următor:


Femeia care, deși invită un bărbat la ea acasă, este stupefiată de faptul că omul a venit pregătit, de fapt, încă este o femeie imatură. Femeia asta n-a înțeles că noi suntem făcute pentru a deveni pradă, iar bărbații sunt vânători.
Trist. Acum stau să mă întreb dacă nu cumva asta are legătură cu pierderea feminității… Dezvolt despre asta în alt material, promit.

În cazul bărbaților care susțin că femeile cu lenjeria asortată se pregătesc, de fapt, de-o tăvăleală, n-am decât un singur lucru de spus: “N-ai întâlnit femei până acum, ci fete. Ca alea de mai sus”. Eu le mai spun “studente”. Adică fetele alea, care încep să se coacă de la exterior la interior.

Să vă explic ce înseamnă când o femeie își asortează chiloții cu sutienul:


Femeile au multe arme: de seducție, de manipulare, de vulnerabilitate, de dominare, poate. Și le folosesc cât știu ele de bine de fiecare dată când au nevoie, însă adevărata putere a unei femei constă în lenjeria intimă.
Și dacă mai e și asortată și de calitate, crede-mă, nu te pui cu femeia aia! Și știi de ce? Pentru că având armele alea de mai sus, mai lipsește un singur lucru: încrederea în sine. Kaboom! Și asta e o femeie mișto, dar complicată pentru mulți alții.
Cum adică puterea femeilor e în lenjeria intimă?
 
Citește continuarea articolului aici.
 
Sursă foto: Pixabay 
Cosmina Kovács
Cosmina Kovács
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod