Cum să porți colanții ca o fashionistă în această toamnă. 6 idei

Colanții au devenit piese de bază din garderoba noastră, iar în acest sezon îi poți include în numeroase ținute trendy. Descoperă 6 piese vestimentare cu care se potrivesc perfect.
Concepuți inițial pentru activitățile sportive, colanții nu mai sunt de mult timp rezervați doar pentru orele de yoga sau antrenamentele la sală. Iar în pandemie ne-am atașat și mai mult de ei, având în vedere că sunt atât de confortabili și că am petrecut atât de mult timp în casă, purtând ținute lejere.

Citește și: Ce pantofi se poartă în toamna 2021? 6 tendințe


Există câteva trucuri pentru a crea outfit-uri trendy șic cu ajutorul colanților, iar unele topuri se potrivesc perfect cu acești pantaloni. Fashionistele de demonstrează de fiecare dată cât de bine poate arăta un element simplu din garderobă, dacă este asociat cu piese vestimentare potrivite.

Iată cum să porți colanții în toamna 2021 ca o fashionistă:


Colanți și cămașă albă supradimensionată

Cămașa albă este una dintre piesele de bază din colecția ta de haine, iar o cămașă supradimensionată va arăta excelent în asociere cu colanții tăi negri, clasici. Poți purta această ținută cu mocasini sau botine cu talpă groasă, dar va arăta la fel de bine și în asociere cu pantofi sport.

Colanți și jachetă matlasată

Cu un aspect retro interesant, jacheta matlasată a revenit în tendințe încă de anul trecut. Se potrivește foarte bine cu o pereche de colanți și pantofi sport cu talpă voluminoasă.

Colanți și sacou supradimensionat

Sacoul nu are cum să lipsească din garderoba ta capsulă pentru toamnă. Indiferent de trenduri, sacoul este întotdeauna completarea perfectă pentru orice ținută din acest sezon.
Un sacou larg este alegerea ideală pentru un outfit cu colanți pentru că reușește să adauge un plus de eleganță, păstrând în același timp un look lejer și relaxat.

Colanți și pulover larg

Îți dorești confort maxim și un look șic? Atunci apelează la două dintre cele mai confortabile piese vestimentare de toamnă: puloverul gros larg și colanții. Este cea mai simplă asociere pentru zilele răcoroase de toamnă. Poartă o astfel de ținută cu botine cu toc, cizme înalte sau bocanci în stil combat, cu talpă groasă.

Colanți și trenci

O altă piesă esențială pentru toamnă este trenciul. Iar dacă vrei să creezi o ținută clasică de toamnă, asociază colanții cu un top simplu și completează look-ul cu trenciul tău în nuanță neutră.

Colanți și hanorac sau bluză sport imprimeu grafic

Hanoracele și tricourile cu imprimeuri grafice și mesaje interesante au revenit în tendințe încă de anul trecut. Un hanorac sau o bluză sport cu un print deosebit va completa o ținută lejeră de toamnă, cu colanți.
Asociază cu o pereche de pantofi sport sau bocanci în stil combat, care sunt de asemenea în trend sezonul acesta.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod