Ce pantofi se poartă în toamna 2021? 6 tendințe

Ți-ai pregătit deja garderoba de toamnă și vrei să știi ce pantofi să asortezi cu cele mai frumoase ținute ale tale din acest sezon?
Pantofii în tendințe pentru toamna 2021 păstrează multe dintre elementele care au fost în trend anul acesta, influențele retro fiind încă puternice. Mocasinii cu talpă masivă, saboții sau cizmele cu talpă groasă se numără printre încălțările pe care cele mai multe case de modă le-au inclus în colecțiile lor pentru sezonul toamnă-iarnă 2021/2022.

Iată ce pantofi se poartă în această toamnă:


Mocasini cu talpă groasă

Dacă ai de gând să investești în încălțări care sunt în trend sezonul acesta, atunci nu poți rata mocasinii cu talpă masivă. Este o tendință derivată din botinele cu talpă groasă care au fost foarte populare în ultimul an.
Branduri precum Prada, Balenciaga sau Simone Rocha au inclus deja în colecțiile lor acest tip de pantofi.

Citește și: Se poartă fustele în carouri. 30 de idei ca să le incluzi în ținutele tale de toamnă


Pantofi sport

Pantofii sport nu au cum să lipsească din lista celor mai populare încălțări pentru acest sezon. Vom vedea tot mai des pantofii sport tehnici, care sunt inspirați de modelele folosite în diferite sporturi. Aceștia îmbină performanța unor pantofi destinați activităților sportive cu aspectul trendy unor pantofi de stradă.

Balerini

Confortabili, feminini și cu un aer romantic, balerinii au parte de o revenire în forță sezonul acesta. Este vorba în special de balerini în nuanțe delicate nude, precum roz, bej sau crem, adesea decorați cu funde, cristale sau alte elemente care le amplifică aspectul feminin și delicat.

Pantofi Mary Jane cu toc gros

De inspirație retro, pantofii în stil Mary Jane se fac remarcați prin cureaua orizontală, vârful rotund și tocul pătrat. Se poartă în special pantofii cu toc gros, masiv sau evazat.
Acești pantofi reușesc să ofere un farmec retro ținutelor tale de toamnă și arată excelent în asociere cu rochii și fuste.

Saboți

Saboții au revenit în tendințe încă de la începutul primăverii și se pare că se numără și printre tendințele în materie de pantofi ale acestui sezon. Îi poți purta în toamna aceasta în asociere cu șosete groase, pentru un look statement original. Se potrivesc foarte bine cu jeanși clasici sau evazați.

Cizme cu talpă masivă

Botinele cu talpă groasă care au dominat moda anilor trecuți se transformă sezonul acesta într-un trend similar. Este vorba despre cizmele înalte, cu talpă masivă, care pot incluse în numeroase ținute potrivite pentru zilele reci de toamnă și iarnă. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod