Scandal la Premiile VMA: Iubitul lui Megan Fox și luptătorul Conor McGregor au fost la un pas să se ia la bătaie pe covorul roșu

Gala Premiilor MTV Video Music Awards (VMA) din acest an, desfășurată duminică noapte la New York, nu a fost una prea plăcută pentru Megan Fox.
Actrița americană a fost vizibil șocată de un incident violent care a avut loc chiar pe covorul roșu, între iubitul său, rapperul Machine Gun Kelly, și luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor.

Totul s-a întâmplat în timp ce ambii pozau pe covorul roșu alături de partenerele lor, înainte de începerea show-ului.

Citește și: Dragostea învinge. Jennifer Lopez și Ben Affleck, ca doi adolescenți îndrăgostiți la Festivalul de Film de la Veneția


Megan Fox a fost printre persoanele care au intervenit pentru ca cei doi să nu se lovească și și-a luat iubitul în brațe după ce au fost conduși departe de zona în care a început conflictul.


Potrivit TMZ, citat de Daily Mail, Conor McGregor i-a cerut lui Machine Gun Kelly (pe numele său real Colson Baker) să facă o poză împreună, însă rapperul a refuzat. Fostul campion UFC nu a primit prea bine refuzul.
Cei doi și-au schimbat replici dure și situația a escaladat.


  

Kelly l-a împins pe McGregor, care s-a dezechilibrat și și-a vărsat băutura. Luptătorul irlandez merge în prezent cu ajutorul unui baston, în urma unei fracturi de tibie pe care a suferit-o în această vară. 


După un moment în care părea că spiritele s-au calmat, McGregor a aruncat restul de băutură din pahar spre Kelly, care se afla în apropierea iubitei sale, Megan Fox.

Îmbrăcat cu un sacou roz intens și pantaloni negri, McGregor este surprins în fotografii și filmulețele realizate în momentul tensionat cum strigă și încearcă să ajungă la Kelly, care poartă un costum roșu strălucitor.

În timpul conflictului, Megan Fox a intervenit între cei doi și i-a ajutat pe membrii staff-ului și agenții de securitate să-i țină la distanță.


Actrița americană și iubitul său au fost conduși într-un final departe de zona altercației înainte ca situația să degenereze.

După ce Fox și Machine Gun Kelly s-au îndepărtat, luptătorul irlandez și-a primit bastonul înapoi, pe care l-a folosit pentru a-l amenința pe rapperul american.

Megan Fox a atras toate privirile într-o rochie trasparentă și a pozat alături de partenerul său, dar părea vizibil afectată de incident.

În timpul ceremoniei de premiere, Machine Gun Kelly a urcat pe scenă și a cântat alături de toboșarul Travis Barker.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod