Cum s-a prezentat Johnny Depp la proces. Gafa vestimentară care nu a trecut neobservată

Johnny Depp are un stil vestimentar inconfundabil și o imagine pe care o întreține cu atenție. Actorul în vârstă de 57 de ani adoptă ținute aparent neglijente și un look boem care pare inspirat din rolurile sale.
Însă ținuta în care actorul și-a făcut apariția în fața judecătorilor din Londra, la prima sa audiere din cadrul procesului cu tabloidul britanic The Sun și fosta sa soție, actrița Amber Heard, a lăsat de dorit.

Actorul a purtat un costum de culoare bleumarin într-o măsură nepotrivită, ce era vizil prea mare pentru el. Pantalonii mult prea lungi formau numeroase pliuri deasupra pantofilor, ceea ce l-a făcut pe faimosul actor să arate precum un adolescent care s-a îmbrăcat cu costumul tatălui său.

Deși stilul său vestimentar este unul care nu respectă cu strictețe normele, alegerea unei ținute aparent neglijente nu este o decizie prea bună atunci când trebuie să te prezinți în fața judecătorilor.

Citește și: Johnny Depp, captiv într-un coșmar. Cum a devenit povestea de dragoste cu Amber Heard un scandal care îl poate ruina


Depp a asociat costumul prea larg cu o pereche de pantofi Clarks cu talpă groasă, care accentuează efectul de volum creat de pantalonii lungi și largi. Actorul a purtat și o bandană bleumarin pe post de mască de protecție și o pereche de ochelari de soare tip aviator.

În mod sigur ținuta a fost ultima sa grijă.
Actorul a dat în judecată tabloidul The Sun și pe redactorul șef al publicației britanice pentru un articol scris în aprilie 2018 în care Depp era numit „un bărbat care își bate soția”. Acuzațiile sunt grave, iar procesul se anunță unul lung și complicat, cu numeroase dezvăluiri șocante.

Tocmai pentru că miza este atât de mare, poate că actorul american ar fi trebuit să acorde ceva mai multă atenție aspectului său fizic. De-a lungul timpului, Depp a mai purtat costume supradimensionate, acesta fiind într-o oarecare măsură un look reprezentativ pentru el. 

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod