20 de femei celebre care s-au schimbat mult în ultimii 5 ani: Adele le întrece pe toate

5 ani înseamnă mult pentru aspectul fizic al unei persoane. De la un om simplu până la o vedetă, cu toții putem observa schimbările care au survenit în ultimii ani pe chipul fiecăruia dintre noi. Nu doar că eram mai tineri cu ceva timp în urmă, dar și schimbările de look adoptate ne dau alt aspect - o altă coafură, părul vopsit în altă culoare, machiajul diferit, toate elementele de ordin estetic contribuie la schimbarea pe care o vedem când privim imaginile din urmă cu câțiva ani.
Pe de altă parte, timpul schimbă oricum aspectul unui om, în bine sau în rău.

Femeile celebre sunt mereu în căutarea unui look nou, așa că arată altfel de la un an la altul. În 5 ani, vedetele trec prin transformări frapante, iar unele impresionează la acest capitol. În primăvară, Adele a întrecut toate așteptările cu noul ei look. Cântăreața în vârstă de 31 de ani este de nerecunoscut după ce a slăbit 44,5 kilograme. Ea a respectat dieta Sirtfood, un regim strict, bazat pe consumul unor produse vegetale precum kale, hrișcă, nuci, rucola, ceapă şi ţelină, pentru a reduce apetitul și a activa sirtuina, o proteină cu un rol important în controlarea metabolismului celulelor.
Astfel, vedeta și-a înjumătățit aportul de calorii la doar 1.000 pe zi, dar a urmat un program zilnic de exerciții cardio și Pilates. Rezultatul este fantastic: Adele arată total schimbată.

Bright Side a făcut o selecție a fotografiilor vedetelor și ne arată cât de mult s-au schimbat din 2015 până în 2020. După această serie de imagini comparative, devine clar că nici vedetele nu scapă de semnele trecerii timpului și că nu pentru toate acest proces este unul pozitiv.
1 din 21

Gwen Stefani

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod