Creațiile unei artiste din Rusia: Fotografii magice cu balerine, în cele mai frumoase locuri din lume

Ți s-a întâmplat să vezi un lucru atât de frumos, încât să nu-ți mai poți lua privirea de la el? Fie ca este vorba de un peisaj incredibil, o rochie superbă sau chiar o persoană, frumusețea are acel ceva care ne lasă fără cuvinte.
Iar când vei vedea fotografiile realizate de artista rusă Kristina Makeeva vei avea exact această senzație: vrei doar să privești minute în șir fotografiile, fără să faci nimic altceva.

Fotografiile Kristinei sunt unice, un amestec perfect de fotografie de modă și fotografie de călătorie. Artista călătorește în cele mai frumoase locuri ale lumii pentru a fotografia modele în rochii sau ținute extravagante. Iar rezultatele vorbesc de la sine.

Artista din Rusia a călătorit în locuri de vis, precum lacul Baikal, care este înghețat în cea mai mare parte a anului și este acoperit cu o gheață groasă și complet transparentă, precum sticla.
Aici a fotografiat un model purtând o rochie în nuanțe de alb și albastru, care imită perfect gheața din jur. 

Citește și: Vremea în imagini. Cele mai bune fotografii care surprind fenomene meteo impresionante


Kristina spune despre fotografiile sale că includ „magie”. Ea crede că magia există pretutindeni și vrea să o capteze în fotografiile sale.

În ciuda creațiilor sale, artista nu a crescut într-o zonă pitorească. De fapt, și-a petrecut copilăria într-o suburbie lipsită de strălucire a Moscovei.
Tocmai de aceea prefera să se retragă într-o lume a poveștilor și fanteziei când era copil. Iar asta a inspirat-o apoi să realizeze seria de fotografii cu aspect fantastic. Pentru a obține imagini unice, Kristina se folosește de compoziție, o tehnică prin care suprapune mai multe fotografii realizate în același loc.

„Un prieten mi-a spus cândva: 'Sărută în fiecare loc frumos în care ajungi.' Aș adăuga că ar trebui să dansezi în fiecare loc frumos. Frumusețea dansului și frumusețea locului se combină și obții o imagine magnifică.
În cadrul acestui proiect am călătorit și am fotografiat balerine și dansatoare în toată lumea, în toate locurile care mi-au plăcut cel mai mult. Acesta este rezultatul. Sper să vă placă!”, a scris Kristina pe boredpanda.com, despre cel mai recent proiect al său.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod