30 de coafuri simple pentru părul lung

După ce aștepți ani la rând să ai părul lung la care ai visat atât de mult, este posibil să descoperi că nu știi ce să faci cu el...
 Dacă principalele tale coafuri se rezumă la coada prinsă la spate, coada înaltă și coc, înseamnă că ai nevoie de un strop de inspirație. Cele mai multe femei care au părul lung consideră că nu au suficient timp și nici răbdarea sau îndemânarea de a-și face zilnic o coafură nouă.

Adevărul este, însă, că există extrem de multe coafuri frumoase care se pot realiza rapid și ușor, în numai câteva minute. Stilurile pe care le poți încerca variază de la cocuri lejere, părul dat pe o parte și prins cu agrafe decorative, împletituri interesante și multe altele.

Există și un truc simplu pe care îl poți pune în aplicare: investește în accesorii de păr interesante, care te vor ajuta să-ți faci simplu și rapid coafuri care atrag toate privirile.
Vei avea nevoie de agrafe decorative, care sunt în tendințe deja de ani buni și care îți permit să-ți fixezi și să-ți accesorizezi în același timp coafura. Clamele de păr cu un design deosebit sunt, de asemenea, esențiale dacă ai părul lung. Sunt perfecte pentru a crea cocuri lejere și sexy sau pentru a-ți prinde numai unele secțiuni ale părului.

Eșarfele, bandanele și betițele sunt excelente pentru a-ți face coafuri statement în doar câteva minute. Mai au un avantaj, acela că te ajută să ascunzi rădăcinile de păr îngrășate, între două spălări.
Elasticele subțiri pot fi folosite pentru a crea secțiuni și „bule” de-a lungul unei cozi lungi, detaliu care va transforma această coafură de bază într-una deosebită.

În afară de accesorii, care sunt de nelipsit din arsenalul tău pentru coafuri frumoase zi de zi, încearcă și câteva trucuri folosite de obicei de hairstiliști. De exemplu, pentru a obține un păr perfect netezit atunci când îl prinzi în coadă sau coc, pulverizează fixativ pe o periuță de dinți și netezește firele rebele.
Vei obține acel efect de coafură impecabilă, așa cum au de obicei vedetele pe covorul roșu.

Spray-ul de texturare este un alt produs pe care ar trebui să-l ai. Așa cum îi spune și numele, îi oferă textură părului tău și îl face mult mai ușor de coafat. În același timp, poate amplifica și volumul. 

Atunci când îți prinzi părul în coadă sau în coc, lasă câteva șuvițe libere care să-ți încadreze chipul. Este un truc la care hairstiliștii apelează pentru a obține un aspect de coafură lejeră, naturală, care pare realizată fără să te străduiești. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod