Coafuri simple de făcut acasă. 50 de idei

Nu ai nevoie de un talent special pentru a-ți face singură coafuri perfecte. Descoperă câteva coafuri simple de făcut acasă care arată impecabil!
Există multe moduri în care îți poți aranja singură părul, fără să fii nevoită să mergi la salon. Perioada de pandemie ne-a învățat că ne putem descurca singure când vine vorba de tratamentele de înfrumusețare, inclusiv coafuri.

Pentru a obține coafuri interesante acasă nu este necesar să ai o tehnică deosebită sau experiență în aranjarea părului. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai o abordare inedită și să adopți mici trucuri care reușesc să ofere acel ceva special chiar și celor mai banale coafuri.

Citește și: Tunsori care nu necesită aranjare.
Sunt frumoase și ușor de întreținut!



Accesoriile de păr sunt aliații tăi când vine vorba de coafuri frumoase și originale pe care ți le poți face singură rapid. De la clame, agrafe interesante, bentițe, inele pentru păr sau elastice de păr în stilul anilor '90, ar trebui să incluzi în colecția ta cât mai multe accesorii care îți vor transforma imediat coafurile într-unele moderne și cool.

Iată ce coafuri simple de făcut acasă să încerci:


Coafuri simple de făcut acasă: Cocul la spate

Este foarte ușor să obții un coc la spate dacă ai părul mediu sau lung.
Este suficient să-ți strângi părul într-o coadă și pe care să o răsucești sub forma unei spirale, apoi să fixezi vârful sub elastic sau cu ajutorul unor agrafe. Se poartă iar plasele pentru păr, care pot fi folosite pentru a obține un coc elegant și original.

Coafuri simple de făcut acasă: Păr perfect netezit

Orice coafură alegi, netezirea perfectă a părului și efectul de păr ud te ajută să obții rapid un look elegant, ideal pentru un eveniment special. De exemplu, fie că porți un coc sau o coadă strânsă la spate, rezultatul va fi unul spectaculos dacă îți netezești perfect părul folosind gelul de păr sau un fixativ.
Pentru a ține sub control firele rebele, pulverizează spray fixativ pe o periuță de dinți și folosește-o pentru a netezi complet părul.

Coafuri simple de făcut acasă: Părul prins pe o parte cu agrafe

Această coafură cât se poate de simplă va deveni una excelentă dacă alegi agrafe deosebite. Înlocuiește agrafele clasice, negre, cu unele în culori interesante sau unele în nuanțe metalice decorate cu cristale sau perle. Strânge părul pe o parte și fixează-l cu agrafe prinse una peste cealaltă, sub forma literei X sau așezate paralel, una deasupra celeilalte.

Coafuri simple de făcut acasă: Împletituri decorate

Firele metalice, panglicile sau lanțurile subțiri incluse în împletituri te vor ajuta să creezi extrem de ușor coafuri care arată modern și spectaculos.
Integrează accentele interesante în împletiturile tale și vei avea rapid un look excelent.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod