Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina la aproape cinci luni: „Te vom iubi mereu”

Chrissy Teigen a anunțat vestea tristă pe Instagram, dezvăluind că a suferit o sângerare care nu a putut fi oprită, în ciuda transfuziilor de sânge.
Suntem șocați și simțim acel tip de durere profundă despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o niciodată. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda multor transfuzii de sânge. Nu a fost suficient”, a scris Teigen într-o postare lungă și emoționantă pe Instagram.

Nu alegem niciodată numele copilului până în ultimul moment, imediat după ce ieșim din spital. Dar, din motive necunoscute, am început să-i spunem Jack acestui micuț de când se afla în burta mea. Deci pentru noi el va fi mereu Jack. Jack s-a străduit atât de mult să facă parte din familia noastră și va face, pentru totdeauna”, a scris Chrissy, care are doi copii cu soțul său, cântărețul John Legend.
Pentru Jack al nostru - Îmi pare atât de rău că în primele luni din viața ta au apărut atât de multe complicații, că nu am putut să-ți oferim locuința de care aveai nevoie ca să supraviețuiești. Te vom iubi mereu”, a continuat ea.

Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem, pentru copiii noștri minunați Luna și Miles, pentru toate lucrurile uimitoare pe care le-am putut trăi.
Dar nu toate zilele sunt pline de soare. În această cea mai întunecată zi vom suferi și vom plânge atât de mult. Dar ne vom îmbrățișa și ne vom iubi și mai mult și vom face față
”, a scris Chrissy.

John Legend, în vârstă de 41 de ani, a distribuit pe Twitter postarea soției sale, adăugând „Te iubim, Jack”.

După postarea de pe Instagram, Teigen a scris pe Twitter „Mergem de la spital spre casă fără copil. Cum poate fi real?

În luna septembrie, Chrissy Teigen a fost nevoită să stea la pat și apoi a fost internată din cauza sângerării abundente la nivelul placentei. Pe 29 septembrie s-a confruntat cu o sângerare masivă și a primit transfuzii de sânge.

Bună, băiețelul meu dulce și puternic.
Te străduiești atât de mult! Îți promit că va merita efortul!!!
”, a scris fostul model pe 24 septembrie, când a distribuit o ecografie a copilului.

Cele două staruri au dezvăluit sarcina în luna august, în cadrul videoclipului pentru melodia "Wild" a lui John Legend. O sursă a declarat pentru People la acea vreme că „nu s-au gândit niciodată că ar putea rămâne însărcinată natural” și că sarcina este „un miracol”.

Chrissy, care a vorbit deschis despre faptul că a apelat la fertilizare in vitro pentru conceperea celor doi copii ai săi, a fost șocată când a descoperit că este însărcinată. 

Ea a vorbit și despre complicațiile care au dus la decizia medicilor de a-i impune repaos total la pat în septembrie, dezvăluind că placenta este foarte slăbită, provocând sângerări ce pun sarcina în pericol.

Placenta a fost întotdeauna partea cea mai slabă în timpul sarcinilor mele.
Cu Miles, placenta a încetat să-l mai hrănească. Îi furam toți nutrienții pentru că eu deveneam imensă, iar el nu creștea deloc, prin urmare a trebuit să se nască mai devreme. Și Luna s-a născut mai devreme. Nașterea a fost indusă la ambele sarcini
”, a spus modelul la acea vreme.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod