Cea mai populară piesă de iarnă: Cum poartă fashionistele haina matlasată

În ultima perioadă, oamenii pun tot mai mult accent pe confort și starea de bine pe care o oferă unele piese vestimentare.
Este posibil ca și pandemia să fi avut un cuvânt important de spus în acest sens, având în vedere că cei mai mulți dintre noi am petrecut luni bune acasă, în haine lejere și confortabile.

Iar această tendință se regăsește și în ceea ce privește hainele, paltoanele sau jachetele care se poartă în acest sezon. O piesă care devine tot mai populară de la o zi la alta este haina matlasată. Fashionistele și vedetele par să fi făcut o adevărată pasiune pentru această haină de inspirație retro.
În afara jachetelor potrivite pentru zile de iarnă blânde, haina lungă matlasată pare să fie favorita influencerilor. 

Acele cusături specifice materialelor matlasate adaugă o textură interesantă ținutei și oferă un aspect feminin outfit-urilor de iarnă care includ adesea multe haine groase. Sunt în tendițe hainele matlasate lungi, în culori precum negru, vernil, bej, maro sau camel. 
Chiar dacă are o croială largă care nu pune silueta în evidență, iubitoarele de modă au găsit o modalitate de a rezolva această problemă.
Hainele largi pot fi prinse în talie cu un cord sau o curea, astfel încât să evidențieze formele și să creeze un look feminin. 

De asemenea, fashionistele poartă haina matlasată deasupra sacourilor sau jachetelor subțiri. Este o modalitate de a purta o ținută călduroasă care se adaptează oricărei situații. 

Această haină de iarnă se potrivește perfect cu un alt trend major al sezonului. Este vorba despre bocancii cu talpă masivă, care arată excelent în asociere cu o pereche de jeanși, un pulover și haina matlasată lungă.

Descoperă în galerie 30 de imagini care te vor inspira să porți haina matlasată precum fashionistele.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod