7 trucuri pentru ținute stylish de iarnă

Chiar dacă porți multe haine groase, nu înseamnă că ținutele tale trebuie să aibă de suferit. Descoperă câteva trucuri simple pentru look-uri stylish de iarnă.
Să te îmbraci de iarnă poate deveni rapid obositor din cauza lipsei varietății paltoanelor sau jachetelor și a necesității de a adăuga mai multe straturi de haine. Cele mai multe dintre noi avem două, trei paltoane sau geci groase pe care le purtăm prin rotație, astfel că ajungem să avem senzația că ne îmbrăcăm la fel zi de zi. Din fericire, există câteva trucuri simple pentru ca ținutele de iarnă să fie stylish și interesante. Iată ce trucuri să încerci: 

Helanca pe gât se potrivește cu orice ținută


Hainele termice nu sunt doar pentru echipamentul de schi. O helancă pe gât poate fi inclusă în foarte multe ținute și o poți purta sub un pulover, cămașă, sacou sau sub o rochie tricotată.
De obicei, hainele care stau lipite de piele sunt cele care izolează cel mai bine și ne protejează de frig. Investește într-o helancă pe gât în culori neutre precum alb, negru, gri, bej etc.

Asortează piesele tricotate


Alege o singură culoare sau mai multe nuanțe ale aceleiași culori atunci când porți o ținută stratificată. De exemplu, poți purta un pulover cărămiziu în asociere cu o eșarfă în aceeași culoare. Acest truc reduce efectul de ținută încărcată și voluminoasă.

Alege fuste din piele, care te protejează de frig


Spre deosebire de materialele textile țesute sau tricotate, pielea te protejează de vânt și nu permite trecerea aerului rece.
Atunci când vrei să porți o fustă în zilele reci de iarnă, o fustă midi sau maxi din piele este alegerea perfectă. Asociaz-o cu cizme lungi și dres gros.

Poartă cizme până la genunchi cu fuste midi


Un alt truc pentru purtarea fustelor pe timp de iarnă este acela de a asocia fustele midi cu cizme până la genunchi. Te asiguri astfel că picioarele sunt acoperite complet și sunt protejate de frig.

Cumpără o haină suficient de mare pentru a fi purtată deasupra unor piese groase


Când îți cumperi o geacă sau un palton de iarnă, ar trebui să ai în vedere faptul că va trebui să „strecori” mai multe straturi de haine sub ea.
Nu o proba purtând doar un tricou sau o bluză subțire. Fashionistele au descoperit că sub palton sau geacă matlasată pot purta un sacou sau o jachetă subțire, pentru un plus de confort termic și un look original.

Investește în piese pufoase, texturate


Iarna avem o slăbiciune pentru toate acele materiale pufoase și moi care ne fac să ne simțim confortabil. Un hanorac din material plușat sau o jachetă din blană artificială îți vor oferi acea senzație plăcută de confort și căldură pe care o ai când te înfășori în pătura ta preferată.

Nu purta doar culori închise


Doar pentru că vremea este întunecată și mohorâtă nu înseamnă că și ținutele tale trebuie să fie la fel.
Puloverele colorate, fustele în nuanțe deschise sau un palton statement într-un ton vibrant îți vor face ținutele de iarnă mult mai interesante.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod