7 piese vestimentare pe care trebuie să le ai în garderoba ta de toamnă, indiferent de tendințe

Unele haine și accesorii vor fi întotdeauna în trend.

Descoperă care sunt acele piese pe care te poți baza în fiecare toamnă și care arată mereu șic.


Cardiganul



Cardiganul face parte de mult din garderoba de bază pentru toamnă, însă trendurile recente l-au adus în prim-plan mai mult ca niciodată. Există numeroase moduri noi în care poți purta un cardigan. De la varianta clasică, peste o bluză, fashionistele îl poartă sub formă de top, băgat în pantaloni.

Citește și: Beatrice Borromeo a fost numită cea mai elegantă prințesă a Europei. Cine este modelul italian care le-a întrecut pe Meghan și Kate


Blugii clasici



După ce zilele caniculare trec, blugii clasici, din denim gros și rigid își fac din nou loc în ținutele noastre. O pereche de jeanși de foarte bună calitate este de nelipsit din garderoba ta de toamnă.
Optează pentru bleu deschis sau bleumarin, nuanțe clasice care se adaptează perfect oricărei ținute.

Trenciul



Oricine ar trebui să dețină un trenci clasic, iar dacă nu ai unul și vrei să faci această investiție, sfârșitul verii este momentul ideal de a achiziționa unul. Vei găsi încă în stoc cele mai frumoase modele. Alege o culoare neutră, precum gri, camel sau bej, astfel încât să îl poți include în orice ținută de toamnă.

Botinele cu talpă joasă



Dintre toate tipurile de încălțăminte pe care le deții, botinele sunt cele pe care le vei purta cel mai mult toamna. Deși cele cu toc sunt elegante și oferă un plus de rafinament outfit-urilor, botinele cu talpă groasă vor fi alegerea de bază pentru majoritatea zilelor mohorâte de toamnă.

Rochia tricotată



Tendințele în materie de rochii vin și pleacă, dar stilurile tricotate sunt întotdeauna potrivite pentru lunile reci ale anului. Iar rochiile tricotate pot fi purtate de toamna până primăvara pentru a obține ținute stylish.
Le poți asocia cu botine cu talpă joasă, dar și cu pantofi cu toc dacă îți dorești un look șic.

Piesele vestimentare din piele



Pielea este un material pentru lunile de toamnă așa cum inul este unul ideal pentru vară. Poți alege pantaloni din piele, fuste, rochii sau jachete din piele, iar ținutele tale vor deveni imediat mult mai rafinate și sofisticate. Optează pentru nuanțe reprezentative pentru toamnă, așa cum sunt tonurile de verde închis, maro, roșu burgund sau gri.

Sacoul



În lunile în care este prea cald pentru un palton sau geacă groasă, sacoul este de obicei alegerea de bază pentru a te proteja de frigul dimineții și răcoarea care se lasă seara. De fapt, sacoul este esențial indiferent de anotimp, însă toamna îl vei purta cel mai des.
Optează pentru un model cu o croială clasică, ce nu se demodează niciodată. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod