Fără filtre și fără machiaj: Cum arată vedetele în fotografiile realizate de profesioniști și în cele pe care și le fac singure

În cele mai multe fotografii realizate pe covorul roșu sau pentru diferite proiecte și pictoriale, vetele arată întotdeauna impecabil.
De fapt, arată mai decât o persoană obișnuită de aceeași vârstă și par mult mai tinere, nu au nicio imperfecțiune, iar ridurile de expresie sunt inexistente în cazul lor. Adevărul este că fotografiile realizate de profesioniști trec prin multe filtre, editări și sunt adesea atât de photoshopate încât ne este dificil să ne dăm seama care este realitatea.

Dincolo de machiajul realizat de cei mai buni makeup artiști, coafurile impecabile create de haistiliști faimoși sau ținute de zeci de mii de dolari ale celor mai cunoscute case de modă se află oameni obișnuiți, cu imperfecțiuni și semne clare de îmbătrânire.
Dar putem observa aceste detalii „lumești” numai în fotografiile pe care starurile le fac singure acasă.

Citește și: 25 de rochii de mireasă spectaculoase ce par inspirate din basme


În fotografii pe care și le fac singure acasă, rezultatul este cu totul altul. Abia dacă mai recunoaștem în astfel de imagini figurile strălucitoare pe care suntem obișnuiți să le vedem la evenimente. 

Dacă unele vedete arată complet diferit față de imaginea lor obișnuită, altele par, de fapt, mult mai tinere și mai naturale în pozele fără machiaj și fără filtre. 

Descoperă în galerie 17 vedete care arată complet diferit în fotografiile realizate de profesioniști și în selfie-urile postate pe rețelele de socializare.

Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sidonius pe 29 Aug 2021, 10:24
    pfff

    mi-ati stricat ziua....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod