OTTO a ajuns in Romania

Salut Romania! Cele mai noi tendinte in fashion au sosit!
Salut Romania! Cele mai noi tendinte in fashion au sosit!

Cui nu-i place sa faca cumparaturi? Noi admitem cu sinceritate ca iubim sa facem cumparaturi si in curand vom avea ocazia sa ne reimprospatam garderoba cu noi haine, in intampinarea primaverii, a timpului frumos si a noilor trenduri in moda!

In epoca livrarilor la domiciliu si a comenzilor prin Internet, putem selecta si cumpara hainele si accesoriile care ne plac direct de acasa, din fotoliul nostru confortabil. Fara sa depindem de cozi sau de programul magazinelor, doar comandam si asteptam apoi postasul.

De aceea avem vesti bune pentru toate doamnele carora le place sa se aranjeze: compania OTTO, cu un trecut atat de faimos, a ajuns in sfarsit si in Romania. Numele companiei poate suna familiar acelora dintre voi care au cunostinte sau prieteni in Europa de Vest. Renumita pentru cataloagele colorate si inovatoare, OTTO este un nume popular in Germania si in alte tari europene, pe care le-a cucerit cu ofertele sale in ultimii 60 de ani. Conform spuselor strainilor, a face cumparaturi dintr-un catalog OTTO este cel putin la fel de distractiv ca o plimbare prin oras!

Popularitatea acestei companii ne-a facut curiosi, asa ca am decis sa ne uitam un pic la produsele sale. Catalogul ne-a facut o impresie buna: standarde inalte de calitate, colorat, usor de parcurs. Dupa ce l-am deschis, privirea ne-a fost imediat atrasa de multitudinea de branduri de top pe care le are: Adidas, Esprit, S.Oliver, Puma etc.

Oferta plina de culoare si tinerete din catalogul OTTO ne-a facut fara sa vrem sa citim despre termenii de comanda si livrare, in timp ce lumea podiumurilor de defilare din Europa Occidentala lua viata sub privirile noastre.

Conform catalogului, oferta de produse este chiar mai mare pe site-ul www.otto.ro, de unde putem alege din peste 10.000 de produse.

Asa ca am dechis site-ul si am descoperit ca putem nu numai sa ne uitam la produse, ci chiar sa comandam si sa participam la concursurile cu premii desfasurate acolo. Este usor sa navighezi pe acest site, iar aplicatiile disponibile ne-au ajutat cu selectia si ne-au surprins intr-un mod placut.

Datorita aplicatiei "Jeans Advisor" ne-am ales jeansii potriviti ca marime, iar cu functia "Search by Color" am gasit usor haine care se pot combina ca si culoare.

De asemenea, am fost placut surprinsi ca avem posibilitatea de a returna comanda si de-a primi banii inapoi. Asta inseamna ca nu ne luam adio de la bani daca alegem marimea gresita sau cadoul nepotrivit.

Recomandam OTTO tuturor celor care nu au timp de pierdut cu privitul vitrinelor si care aspira la o metoda comfortabila si sigura pentru a face cumparaturi. In gama colorata si trendy oferita de OTTO oricine poate gasi produsele potrivite ca stil si buget.

Vizitati site-ul www.otto.ro si convingeti-va singuri!
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Matei Alexandru pe 31 Aug 2010, 16:23
    Feriti-va de acesti tepari

    Sunt niste hoti cu sute de reclamatii la OPC,inseala clientii,in cazul rambursarii produselor datorita calitatii execrabile a acestora,ramai si fara produs si nici banii nu-i returneaza.Tepari de pipera.

    0
    1

  • Dada pe 1 Iul 2010, 22:56
    Mdea am cam luat si eu tzeapa cu otto.ro

    I-am cumparat sotului meu 1 jacheta niste bermude si un tricou tip polo John Devin, nr 650275-270 pe alb, 119,9 ron. Nu va spun ca dupa prima spalare tricoul a capatat gulerul roz - rosiatic de la banda rosie de pe interiorul gulerului desi am respectat intocmai indicatiile de spalare de pe eticheta. Cu vanish nu se duce...clor nu pot pune ca pe gulerul alb pe interior are o banda textila rosie.Jacheta in poza arata minunat era un masliniu si cand am primit-o avea o culoare maro de mosnegi.

    0
    0

  • Andreea pe 16 Iun 2010, 16:11
    Tzeapa

    OTTO ESTE O MARE TZEAPA!! tocmai comandasem o rochie de pe site'ul lor, si cand a venit nu era nicidecum ca in poza. o mare mare escrocherie!! am trimis-o inapoi, insa n-au acceptat-o. iar cand i-am sunat au spus ca probabil n-am completat noi bine. iar cand le-am cerut un nr de telefon din cluj [ca se pare ca acolo este "depozitul"] ne-au spus ca nu au nici un nr de telefon de acolo. pai cum e posibil asa ceva??? nu exista sa nu aiba nr de telefon! sunt niste escroci!!! acum ma duc la posta sa o mai trimit odata. daca tot nu o primesc, voi anunta OPC-ul sa se ocupe de ei!!

    0
    0

  • ana pe 26 Feb 2010, 08:35
    super produse

    am comandat de la cei din sibiu si mi au trimis produsele destul de repede.sunt f multumita de calitatea lor si cu siguranta o sa mai comand

    0
    0

  • acgela stingu pe 19 Feb 2010, 15:28
    comanda

    as dori sa primesc cataloagele acasa in sibiu str diastributiei 32

    0
    0

  • mihaela stoica pe 17 Feb 2010, 09:33
    doua dirme diferite

    Tin sa precizez ca sunt doua firme diferite care comercializeaza produse din cataloagele otto, respectiv cei cu sediul in bucuresti care au catalogul in limba romana si cei din Sibiu(www.ottocatalog-shop.ro ) care au intreaga paleta de cataloage, peste 10 doar ca acestea sunt in germana, dar operatoarele te descurca orice intrebare ai avea despre produs, produsele fiind de la cele de linie si pana la cele de marci renumite.Deci, in concluzie, comparati si..cumparati, alegerea este a fiecaruia.

    0
    0

  • Ioana pe 29 Ian 2010, 11:59
    Ottocatalog-Shop

    Pentru comenzi de cataloage Otto, apart, Heine, Baur etc. acceseaza sitte-ul www.ottocatalog-shop.ro sau prin telefon la 0269-241481.

    0
    0

  • adriana pe 19 Ian 2010, 10:21
    ATENTIE

    este vorba despre 2 firme diferite:ottocatalog-shop.ro unde puteti comanda peste 90% din produsele aflate si pe site-ul german otto (inclusiv cataloagele din Germania) si otto.ro unde gasiti doar o parte din produsele nemtesti.

    0
    0

  • ana pe 18 Ian 2010, 16:52
    FIRMA FANTOMA

    ce vedeti pe otto.ro este o mica parte din ce e defapt otto. site-ul orig. este OTTO-CATALOG SHOP UNDE GASITI O MARE VARIETATE DE REVISTE! Aceasta firma se afla in sb si functioneaza de 1an.

    0
    0

  • ana pe 18 Ian 2010, 16:50
    FIRMA FANTOMA

    ce vedeti pe otto.ro este o mica parte din ce e defapt otto. site-ul orig. este OTTO-CATALOG SHOP UNDE GASITI O MARE VARIETATE DE REVISTE! Aceasta firma se afla in sb si functioneaza de 1an.

    0
    0

  • alina pe 17 Ian 2010, 18:02
    o mare teapa

    Niste servicii jalnice. Cei de la call center nici nu stiu limba romana bine. Am comandat ceva, nu mi-a placut, am returnat si nici pana acum nu mi-au dat banii inapoi. Acum nici nu mi se mai raspunde la telefon.

    0
    0

  • mari pe 16 Ian 2010, 21:38
    farsa?

    Eu am incercat sa comand diverse produse si despre fiecare mi se spunea ca nu se afla pe stoc.A reusit cineva sa comande?

    0
    1

  • carmen pe 11 Ian 2010, 11:25
    cumparaturi

    Buna.Ma intereseaza daca pot face cumparaturi de pe site-ul otto ,cel german unde sunt mult mai multe produse dacat cel romanesc.Stie cineva cum?

    0
    0

  • cristiana pe 6 Ian 2010, 00:20
    ...

    m-am uitat pe site-ul lor... pare interesant si cred ca voi comanda. deocamdata insa tot laredoute.ro ramane cel mai tare site catalog de moda

    0
    0

  • SORINA pe 4 Ian 2010, 19:39
    magazin on line otto

    Am incercat sa intru pe site , si in afara unei pagini cu cateva modele nu reusesc sa accesez nimic , Ce se intampla ?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod