Vedetele si tunurile financiare de Revelion

Proconsul - 30.000 euro, Andreea Banica - 24.000 euro si Voltaj - 18.000 de euro - acestia sunt campionii noptii de Revelion in materie de incasari.
Proconsul - 30.000 euro, Andreea Banica - 24.000 euro si Voltaj - 18.000 de euro - acestia sunt campionii noptii de Revelion in materie de incasari. Dar nu sunt singurii care, in vreme de criza - pentru cine mai crede in ea - au reusit sa-si rotunjeasca conturile in noaptea de 31 decembrie 2009.

Vorbeam la inceput de trupa Proconsul. Ei bine, fostul prim-ginere al Romaniei, Bodo, impreuna cu ai sai colegi au reusit sa-si mareasca suma din cont cu 30.000 de euro. Cele cinci angajamente pe care le-au avut, cu un onorariu rezonabil fata de cel al celorlati colegi de breasla, i-au plasat pe primul loc in top. Proconsul a putut fi ascultat la Ploesti si Lehliu Gara, dar si la cele trei petreceri private pe care le-a avut de onorat in Bucuresti.

Pe pozitia a doua se claseaza Andreea Banica. Proaspata mamica a uitat pentru o noapte de scutece si biberoane si a urcat pe scena pentru a-i asigura un trai luxos fiicei sale in urmatoarea perioada. Si, cu cei 24.000 de euro, o sa reuseasca cu siguranta. Artista, care nu a dus niciodata lipsa de angajamente, a urcat in noaptea de Revelion pe sapte scene, pentru tot atatea concerte.

Cei mai productivi am putea spune ca sunt membrii trupei Voltaj care, dupa un singur concert, au plecat acasa mai bogati cu 18.000 de euro. Evenimentul a avut loc in aer liber in Piata Revolutiei, din Bucuresti. Aceeasi suma a fost stransa si de Andreea Balan, cu singura diferenta ca ea a trebuit sa cante in sase locuri. La o distanta mica, Calin Goia&Co si Andreea sunt urmati de Mihai Traistariu. Un artist care reuseste sa scoata bani din orice, Traistariu i-a incantat in noaptea de Revelion pe norvegieni, pentru 16.000 de euro.

Revenirea in forta pe care a inregistrat-o Puya in 2009 s-a facut simtita si in noaptea de Revelion. La trecerea dintre ani, artistul hip-hop a plecat acasa cu 15.000 de euro, stransi in urma celor cinci concerte pe care le-a sustinut. Pe urmatorul loc s-a clasat Delia. Artista este mai bogata cu 12.500 de euro dupa acest Revelion, cu ocazia caruia a avut cinci concerte. Alex Velea, unul dintre cei mai iubiti si admirati artisti ai momentului, adulat de femei, a reusit sa duca acasa 12.000 de euro, situandu-se pe acelasi loc cu Nico.

Nici Ana Maria Ferentz nu se poate plange. A intrat in noul an cu 11.000 de euro in buzunar, bani castigati in urma celor cinci spectacole pe care le-a sustinut in noaptea de Revelion. Cea care nu a reusit sa sara de 10.000 de euro este fosta componenta a trupei Spicy, Lavinia, care, in urma celor cinci concerte a reusit sa stranga numai 9.000 de euro.

In ciuda faptului ca sumele vehiculate mai sus pot parea mari pentru o persoana care nu castiga mai mult de 2.000 de lei pe luna, trebuie spus ca aceste castiguri sunt mult mai mici decat cele de anul trecut. Multe dintre onorariile artisilor s-au injumatatit. Singurul care a reusit sa-si mentina 'pretul' este Stefan Banica Jr. care, anul trecut, a castigat numai din concetele de Craciun peste 150.000 de euro.
4 Ianuarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod