Alege curele chic, pentru un plus de stil!

Daca esti o impatimita a modei si iti place sa fii la curent cu tendintele fiecarui sezon, probabil ca deja ai o colectie impresionanta de haine sau incaltaminte in sifonier. Cum stai, insa, cu accesoriile?...

Daca esti o impatimita a modei si iti place sa fii la curent cu tendintele fiecarui sezon, probabil ca deja ai o colectie impresionanta de haine sau incaltaminte in sifonier. Cum stai, insa, cu accesoriile? Nelipsite din garderoba oricarei femei stilate, acestea pot transforma o tinuta anosta intr-una chic si interesanta.

Oferta de accesorii este variata si poate satisface toate gusturile si pretentiile. Dintre acestea, curelele nu trebuie trecute cu vederea, mai ales in sezonul toamna-iarna.

"Accesoriile, mai ales curelele, sunt cu adevarat importante in aceasta perioada si te pot scoate din banal. Cureaua este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba noastra si care joaca un rol important in tinuta pe care o adoptam.", a subliniat Iulia Porneala, Project Manager Laredoute.ro.

Curele in voga...

Fie ca le asortezi la o fusta eleganta, fie ca le porti la pantaloni pana, peste o camasa sau, pur si simplu, la perechea de jeansi preferata, curelele personalizeaza sau scot in evidenta un anumit obiect de vestimentatie si iti individualizeaza tinuta abordata. Merita, asadar, sa investesti intr-o curea de calitate, pentru un plus de stil.

Mai am o veste buna pentru tine: in acest sezon, bogatia de culori si texturi ale curelelor complimenteaza orice tinuta vei alege, fie ca este eleganta, office sau casual.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 20 Nov 2008, 18:40
    Laredoute.ro

    intr-adevar misto curelele de pe www.laredoute.ro ...mi-au placut si cele de la melimelo.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod