Descoperă cum poartă bloggeriţele de modă pantofii neon. Imită-le!

Pantofii neon sunt pentru foarte multe femei o adevărată provocare. Nu puţine sunt persoanele care au o pereche de pantofi neon sau vor să-şi cumpere una, dar nu au curajul să o poarte de teamă

Pantofii neon sunt pentru foarte multe femei o adevărată provocare. Nu puţine sunt persoanele care au o pereche de pantofi neon sau vor să-şi cumpere una, dar nu au curajul să o poarte de teamă că nu ştiu cu ce haine se potriveşte.


Şi pentru că foarte multe prietene m-au întrebat în această vară cu ce să poarte pantofii neon, am strâns câteva poze postate de bloggeriţele de modă din întreaga lume în care au asortat la ţinutele lor încălţări intens colorate. M-am gândit că pot fi o sursă de inspiraţie şi pentru voi.


Fără urmă de-ndoială, pantofii neon (mai ales cei galben neon) se potrivesc perfect cu jeanşii.

Mi se pare o combinaţie reuşită şi de mare efect.În aceeaşi categorie intră şi alăturarea albastru intens-galben neon (o combinaţie pe care eu o port foarte des).

Însă, atunci când nu ştii cu ce haine din garderoba ta se potrivesc patofii tăi neon cea mai bună soluţie sunt ţinutele all black sau black and white. Nu ai cum să dai greş cu o astfel de combinaţie.

Trebuie să recunosc că mie îmi place mult ideea de încălţări neon asortate la ţinute care au o piesă vestimentară la fel de intens colorată.

Dar, aşa cum îmi spunea o prietenă, "ţie îţi plac prea mult culorile" (ea fiind o mare iubitoare de negru, maro sau kaki) :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod