Care sunt pantofii femeilor pe care bărbaţii nu îi suportă

Când vine vorba de pantofi, femeile iubesc orice model. Că sunt cu toc sau fără, cizme sau pantofi, decupaţi sau  coloraţi, îi vrem pe toţi. Dar bărbaţii nu văd lucrurile la fel. Pentru ei

Când vine vorba de pantofi, femeile iubesc orice model. Că sunt cu toc sau fără, cizme sau pantofi, decupaţi sau  coloraţi, îi vrem pe toţi. Dar bărbaţii nu văd lucrurile la fel. Pentru ei anumite perechi de pantofi sunt atât de urâte încât ar vrea să nu-şi vadă niciodată iubitele încălţate cu ele.


Pentru bărbaţi unele perechi de pantofi pe care femeile le poartă sunt insuportabile. Ba mai mult, sunt de părere că anumite încălţări nu ar trebui să le purtăm niciodată.

Balerinii, atât de îndrăgiţi de femei, se numără printre pantofii pe care domnii îi detestă, cel puţin aşa arată studiile. Iar dacă mă gândesc mai bine, nu cred că am auzit vreun bărbat care să admire o pereche de balerini, indiferent cât de "open mind" este la capitolul modă.

Cizmele UGG sunt şi ele pe lista neagră. Foarte mulţi bărbaţi le consideră urâte, mai ales că cele mai multe femei se mişcă foarte dizgraţios atunci când au aceste cizme în picioare (cel puţin aşa susţin domnii).

Nici tocurile mici nu se numără printre preferatele bărbaţilor.

Pentru ei, un picior frumos este unul completat de un toc înalt şi subţire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod