Cum să porți cizmele lungi în această toamnă pentru a fi în pas cu moda

Deși par greu de asortat, acest sezon îți oferă lejeritatea de a le purta în orice situație: la birou, la club ori la o întâlnire romantică. Celebrele case de modă le-au introdus în

Deși par greu de asortat, acest sezon îți oferă lejeritatea de a le purta în orice situație: la birou, la club ori la o întâlnire romantică.

legs in high heel shoes

Celebrele case de modă le-au introdus în noile colecții, astfel devenind noul trend al acestui sezon. Vedetele de la Hollywood le-au purtat și ele îndelung și de la ele ne putem ispira în alegerea ținutelor cu care să le purtăm.

Ținuta de birou

Pot fi purtate cu rochii și pantaloni scurți, însă piesa care nu trebuie să lipsească este paltonul până la genunchi, cardiganul sau trenchul.

Este foarte important ca acesta să acopere o mică parte din gheată, lăsând astfel impresia de continuitate și de înălțime. Nu lăsa părți ale corpului dezgolite, pentru că înfățișarea ta trebuie să fie decentă!

RTEmagicC_cizme-peste-genunchi-vedete_2.jpg

La club

Optează pentru fuste scurte din piele sau pentru rochițe lărguțe, un look ușor hippie te vor face extrem de sexy. Cizmele înalte și strânse pe picior sunt piesa de rezistență a ținutei, de aceea nu trebuie să insiști prea mult în altă parte.

Cizme-pana-la-genunchi gfdsf.

La o întâlnire romantică

Le poți purta fără grijă cu un articol vestimentar sport, cum ar fi o jachetă de acest gen, dar și cu o pereche de blugi băgați în aceste încălțări, oferindu-ți astfel un look sexy-casual.

În funcție de activitățile pe care le vei avea sau de locul întâlnirii, este bine să alegi între cizmele cu toc înalt sau cele fără.

howtowearoverthekneeboots19

Pont! Femeile scunde trebuie să poarte aceste cizme cu fuste sau rochii cât mai scurte. Cu cât spațiul format între haină și încălțăminte este mai mare, cu atât acestea vor părea mai atrăgătoare și vor capta atenția cu acest lucru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod