Fii o Famous Shopaholica!
Magazinele Famous Brands s-au gandit sa te cadoriseasca

Pentru ca se apropie luna martie, luna dedicata exclusiv femeilor, magazinele Famous Brands s-au gandit la tine si la modul in care ar trebui sa arati in aceasta perioada speciala.

Pentru ca se apropie luna martie, luna dedicata exclusiv femeilor, magazinele Famous Brands s-au gandit la tine si la modul in care ar trebui sa arati in aceasta perioada speciala. Fashionul este un un subiect tratat de fiecare dintre noi, intr-un moment sau altul, insa nu intotdeauna portofelul ne permite sa facem achizitiile pe care ni le dorim.

De aceea, galeriile si magazinele Famous Brands, dar si  Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty,& Energie,  Marlboro Classics si Pepe Jeans London, iti pun la dispozitie reduceri de 70% pentru toate produsele  din colectia toamna-iarna 2008.

Astfel, intre 19 si 22 februarie, ai toate sansele sa-ti achizitionezi hainele si accesoriile la care ai visat intotdeauna.

Hai sa ne imaginam o poveste in care tu esti pionul principal. Intotdeauna ti-a placut sa fii in centrul atentiei, sa stralucesti. Suna-ti prietenele si spune-le ce descoperire magnifica ai facut.

Arata-le cat esti de informata si de documentata in domeniul fashion , subiectul vostru de discutie ori de cate ori va intalniti. Organizati-va intr-o zi si faceti o iesire ca fetele la... shopping. Iti vor fi recunoascatoare tot... sezonul!

Sau, poti fi egoista, sa mergi singura la cumparaturi, sa-ti iei cele mai frumoase produse si apoi sa-ti imaginezi ca esti un manechin de succes care defileaza cu noile achizitii in fata prietenilor.

Cu siguranta ca vor avea multe motive sa te invidieze: in primul rand pretul si apoi calitatea produselor pe care le-ai achizitionat. Mai mult decat atat, impusti doi iepuri dintr-o data: esti la moda si te-ai si evidentiat in fata grupului tau.

De la accesorii, pana la incaltaminte si imbracaminte, in galeriile  Famous Brands poti gasi ce-ti pofteste inima.

"Ne gasesti in: Bucuresti – Plaza Romania, Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Calea Victoriei 16-20, Elisabeta 161, Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Feeria, Constanta – Str. Grivitei 20, Brasov – P-ta Sfatului, nr 25, Cluj – Complex Comercial Iulius Mall".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pisuk pe 16 Apr 2009, 11:24
    buna..

    in iasi cand aj cu un astfel de magazin??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod