Idei de cadouri pentru 8 Martie

Faptul ca deja am trecut de jumatatea lunii februarie poate reprezenta un motiv de ingrijorare. De ce? Pentru ca acest lucru inseamna ca ne apropiem de sarbatorile 1 si 8 Martie, cand fiecare...

Faptul ca deja am trecut de jumatatea lunii februarie poate reprezenta un motiv de ingrijorare. De ce? Pentru ca acest lucru inseamna ca ne apropiem de sarbatorile 1 si 8 Martie, cand fiecare dintre noi pregateste un cadou (simbolic sau nu) pentru reprezentantele sexului frumos.

In fapt, intreaga luna martie este dedicata femeilor, iar gesturile de afectiune zilnice sunt dublate, in aceasta perioada, de daruri mai mult sau mai putin scumpe, menite sa le arate mamelor, sotiilor, surorilor, prietenelor, colegelor de serviciu si nu numai cat de mult este apreciata prezenta lor in viata noastra.

In cazul in care te gandesti ca mai ai mult timp pana cand te vei prezenta cu darul ales in fata persoanelor dragi, ai mari sanse sa lasi goana dupa cadouri pe ultima suta de metri, cand va fi prea tarziu sa mai gasesti darul dorit. Si asta deoarece, in apropierea lunii martie, forfota este maxima in magazine si mall-uri, iar misiunea ta va fi, astfel, mult ingreunata.

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti punem la dispozitie, inca de pe acum, o lista cu sugestii de cadouri. Cu siguranta, in multitudinea de idei vei putea regasi un cadou potrivit pentru mama, sotia, bunica, sora sau prietena ta.

In plus, cine a spus ca este obligatoriu sa cheltuiesti o suma exorbitanta pentru un cadou? Un dar are valoare simbolica, iar gestul emotioneaza mai mult decat pretul obiectului in sine.

Iti amintesti felicitarile si scrisorile pe care le pregateam, la scoala, pentru mamele noastre, cu ocazia zilei de 8 Martie? Oricat de desuet ar putea parea un astfel de gest acum, in era vitezei si a tehnologiei, gandeste-te cat de mult ar insemna pentru mama, sotia, bunica sau sora ta o scrisoare de multumire si apreciere pentru tot ceea ce au facut pentru tine, de-a lungul timpului.

Pune-ti imaginatia la contributie si, pornind de la sugestiile noastre, personalizeaza darul, astfel incat gestul tau sa reprezinte o bucurie pentru femeile speciale din viata ta! De asemenea, asteptam ideile tale, pentru a imbogati lista cu noi si noi sugestii de daruri!

- buchet de flori
- ghiveci cu flori
- vaza pentru flori
- scrisoare de multumire (scrisa de mana, inregistrare audio sau video. Cu siguranta, surpriza va fi extrem de placuta.)
- cina pregatita de tine si/sau intreaga familie
- intalnire surpriza cu intreaga familie (mai ales daca nu mai locuiti in acelasi oras, surpriza va fi maxima)
- tort cu mesaj personalizat (comandat si cumparat de la cofetarie sau pregatit chiar de tine)
- dulciurile preferate
- cutie cu bomboane de ciocolata
- cos cu bunatati si delicatese (cutii frumos ambalate cu prajituri, fursecuri sau bomboane)
- rezervare la restaurant, pentru o cina cu intreaga familie
- bilete la un spectacol muzical (opera, opereta, concert simfonic, concertul formatiei sau artistului preferat) sau de teatru
- week-end la munte
- excursie la munte, la mare sau in strainatate
- programare la coafor
- sedinta de tratament la un salon Spa
- sedinta de masaj de relaxare sau terapeutic
- abonament la un salon Spa sau de masaj
- abonament la o sala de fitness
- aparatura pentru exercitii fizice efectuate acasa

Rejene

Iti reda elasticitatea pielii si elimina vergeturile cauzate de sarcina, de pubertate sau de pierderea brusca in greutate.
199,00
TVA Inclus
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 25 Feb 2013, 19:06
    portret in creion dupa poza

    Cadoul ideal, de neuitat, personalizat, care ramane O VIATA(nu se rupe, nu se degradeaza, nu se sparge, nu se invecheste, nu se demodeaza)este: UN PORTRET SAU O CARICATURA DUPA POZA PERSOANEI DRAGI! Calitate deosebita, lucrari impecabile, fiecare detaliu lucrat minutios, dupa cererea si dorinta ta! Exemple de desene in creion aici: www.portret-creion.blogspot.com

    0
    0

  • BLONDA pe 8 Mar 2012, 09:58
    DA DA

    Eu o sa ii iau cardul din buzunar simai vin pe 10 martie....:))))

    0
    0

  • AndreiZaharia pe 7 Mar 2012, 16:23
    UN cadou minunat de 8 martie

    Un cadou minunat ar fii un catzelush Chow Chow mascul s-au femela deosebiti de frumosi detali la 0741151566

    0
    1

  • danielle pe 27 Feb 2012, 19:12
    La multi ani, dragelor!

    Indiferent de cadou, ambalajul totusi este prima impresie. De curand am gasit cateva modele de ambalaj foarte elegante, tot felul de cutii potrivite pentru cadouri fitzoase:) www.pack.madeinstudio.ro

    2
    1

  • mimi naby pe 24 Ian 2011, 18:01
    mama

    eu o sa-i iau un parfum si un ruj!

    5
    9

  • W4n7ed pe 8 Mar 2010, 11:43
    8 martie

    Splendid ! Cred ca acestea sunt cele mai potrivite cadouri pentru prietena de 1/8 martie : - buchet de flori - scrisoare de multumire (scrisa de mana, inregistrare audio sau video. Cu siguranta, surpriza va fi extrem de placuta.) - cutie cu bomboane de ciocolata - intalnire surpriza cu intreaga familie (mai ales daca nu mai locuiti in acelasi oras, surpriza va fi maxima) cele mai tari :-bd Bravo !

    4
    9

  • sieu pe 5 Mar 2010, 17:47
    Jenial!

    eu, sieu sunt de aceeasi parere. wtf !?

    4
    5

  • topcadouri pe 19 Feb 2010, 15:59
    Cadouri de 8 martie

    Gasiti mai jos o colectie draguta de cadouri pentru ziua femeii http://www.topcadouri.ro/pasti.php

    12
    3

  • stef pe 8 Mar 2009, 18:12
    8 martie

    Rautacioase. chiar de 8 Martie. Nu se face! Multa dragoste va doresc!

    9
    3

  • o ea pe 7 Mar 2009, 18:51
    8 martie

    parca era asa: "e ziua ta mamico, in dar ti-am adus inima...si crede-ma mamico...un dar mai frumos nu se putea"...dar poate ca aparatura pentru exercitii fizice spune toate urarile mai bine ca orice...

    6
    3

  • Garofita pe 7 Mar 2009, 18:42
    8 Martie

    La multi ani tuturor mamelor, surorilor, matusilor, iubitelor, profesoarelor, muncitoarelor, bunicelor, nepoatelor!

    6
    2

  • eu pe 7 Mar 2009, 16:35
    Genial!!!

    Genial domnule... Nici nu m-as fi gandit la genul acesta de cadouri atat de ingenioase! Original, nemaiauzit, inedit, incredibil! Cred ca asta se bazeaza pe un studiu amanuntit si in plus e un articol foarte atent lucrat. Oare daca as fi intr-un impas, nu-i asa ca lista asta e singurul lucru care m-ar ajuta? (lasand ironia de-o parte)Trecand cu vederea faptul ca ABSOLUT ORICINE se gandeste la cadourile de genul asta pt. ocazii speciale, nu am vazut nicio idee originala sau surprinzatoare. In concluzie la ce ajuta articolul? E o transcriere a ideilor clasice care ne trec tuturor prin cap la ocazii speciale, sau...?

    20
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod