BSB te provoacă la un adevărat joc al modei

În aceasta vara, BSB creaza cu ajutorul uneltelor modei, un mix cultural intre misterele Estului si cele ale Vestului Salbatic. Fuziunea dintre etnic si urbanul contemporan iti vor insufla o stare de libertate totala si de un nemarginit confort.

Piesele colectiei BSB primavara-vara inseamna forme relaxate care flateaza silueta, topuri lejere ce aluneca peste pantaloni scurti de jeans sau de matase, rochii fluide pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale, tinute create pentru a vorbi despre feminitate si senzualitate.

BSB Collection este linia dominata de doua palete: pe de o parte una a pastelurilor suave iar pe de alta parte, un spectru mai strict al negrului, albului si al nuantelor de bej. Bumbacul este folosit cu preponderenta, alaturi de matase care domina in special in cazul rochiilor de seara. Rafinatele imprimeuri grafice alb-negru dau viata unor piese ce poarta amprenta usor recognoscibila a marcii BSB: rochii cu croi geometric ori camasi si pantaloni din materiale fluide. Spectrul nonculorilor este spart de un galben indraznet, de energicele nuante minty si din cand in cand, de corai. Tricotajele lejere de vara, cu ochiuri largi, in nuante de bej sau de turquoise confera un aer de vacanta colectiei. Seara, tinutele capata accente glam, cu rochii de dantela si pantaloni largi din matase cu imprimeuri.

Linia BSB Jeans revolutioneaza si in acest sezon tehnicile de prespalare si vopsire, conferind jeans-ului o nota distinctiva. De la jeansii boyfriend pana la cei mai eleganti, usor evazati,  BSB pune la dispozitie in colectia primavara-vara, cate un model pentru fiecare tip de silueta in parte. Vesta de jeans este un must-have fiind alaturata atat rochiilor cat si pantalonilor. Tot in linia Jeans se regasesc item-uri usor de combinat in outfit-uri sporty chic precum pantalonii de trening sau tricourile cu imprimeuri originale.
1 din 13

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod