Charlize Theron preferă pentru călătorii pantofii sport de la Isabel Marant

Actrița Charlize Theron reprezintă o provocare pentru paparazzi pentru că se lasă mult mai greu descoperită și fotografiată decât alte vedete, încercând să treacă neobservată. De aceea,

Charlize-Theron-Isabel-Marant-Etoile-Bart-Sneakers-1

Actrița Charlize Theron reprezintă o provocare pentru paparazzi pentru că se lasă mult mai greu descoperită și fotografiată decât alte vedete, încercând să treacă neobservată. De aceea, este cu atât mai interesant de observat ce anume poartă atunci când nu merge la diverse evenimente.

Charlize-Theron-Isabel-Marant-Etoile-Bart-Sneakers-2

Aici a fost surprinsă ieșind din aeroportul din Melbourne, iar cei de la site-ul talkshoes.com au sesizat că actrița este încălțată cu o pereche de sneakers Isabel Marant Etoile Bart, care se pot achiziționa online la prețul de 475 dolari.

Charlize-Theron-Isabel-Marant-Etoile-Bart-Sneakers-3

În ceea ce privește paparazzi, fiecare vedetă are propriile strategii.

Unele celebrități, precum Reese Witherspoon sau Sarah Jessica Parker au ales, ca să-și poată trăi viața în liniște, pur și simplu să-i ignore și să nu le intereseze când sunt surprinse și fotografiate.

Charlize-Theron-Isabel-Marant-Etoile-Bart-Sneakers-4

În ceea ce privește paparazzi, fiecare vedetă are propriile strategii. Unele celebrități, precum Reese Witherspoon sau Sarah Jessica Parker au ales, ca să-și poată trăi viața în liniște, pur și simplu să-i ignore și să nu le intereseze când sunt surprinse și fotografiate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod