Cel mai tare dressing cu încălţări roşii pentru Crăciunul anului 2013

Aşa cum orice femeie ar fi frumos să ascundă în dulap o rochie roşie, tot aşa cred că nu ar trebui să-i lipsească o pereche de pantofi de aceeaşi culoare. Bineînţeles că mi-am format

Aşa cum orice femeie ar fi frumos să ascundă în dulap o rochie roşie, tot aşa cred că nu ar trebui să-i lipsească o pereche de pantofi de aceeaşi culoare.

Bineînţeles că mi-am format această convingere de abia după ce mi-am achiziţionat şi eu prima şi singura pereche de pantofi sângerii. M-am bucurat ca un copil în faţa pomului de Crăciun, atunci când i-am cumpărat. De câte ori i-am pus în picioare, m-am simţit la fel de bine. Iar acum, în luna decembrie, ştiu că a venit din nou rândul lor.

Nu vor lipsi de la petrecerile la care mă voi duce.
Vine Crăciunul şi cred că este cel mai potrivit moment pentru a purta o astfel de pereche. Poţi să-i asortezi la o rochie neagră elegantă sau la un pantalon negru cu o cămaşă albă cu dungi negre sau chiar cu un tricou sport. La fel de bine poţi să-i porţi cu o ţinută casual alcătuită din blugi, cămaşă şi sacou. Mă opresc aici cu sugestiile, pentru că în mod sigur vei găsi singură cea mai potrivită combinaţie. Acum, când mergi prin magazine după cadouri, poţi da de perechea preferată, dar poţi arunca un ochi şi pe site-urile de pantofi, mai ales că multe au în această perioadă reduceri între 20-40%.
Sper ca fotografia Rhiannei, încălţată cu o pereche de pantofi roşii simpli, să te inspire.
Iar pentru a-ţi încânta privirea ţi-am pregătit cea mai completă galerie de pantofi roşii realizaţi de desingeri celebri în acest an. Este vorba de pantofi (şi sandale şi ghetuţe) roşii realizaţi de Alberto Moretti, Aquazzura, Bruno Magli, Casadei, Charlotte Olympia, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi, Giuseppe Zanotti şi Isa Tapia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod