Pălării de plajă recomandate de Mirela Stelea

Dragele mele, În această săptămână, am ales să vorbim despre un accesoriu de vară mai deosebit, pe care îl regasim din ce în ce mai des în garderobă, şi anume pălăria de plajă. De

Dragele mele,

În această săptămână, am ales să vorbim despre un accesoriu de vară mai deosebit, pe care îl regasim din ce în ce mai des în garderobă, şi anume pălăria de plajă. De la pălării de paie sau rafie cu boruri mari, până la cele cu boruri mici în stil masculin, în culori aprinse sau simple, accesorizate cu panglici de mătase, pene, şnururi şi fundiţe, toate sunt achiziţii pe termen lung. Le puteţi purta în fiecare sezon de vară pentru a vă proteja faţa de razele nocive ale soarelui, atunci când sunteţi la plajă la mare, la piscina sau în orice altă situaţie în care este nevoie.

Din acest motiv, am ales 11 modele de pălării, dintre cele mai spectaculoase, dupa care vă puteţi orienta pentru a vă alege modelul potrivit. De la Miu Miu puteţi achiziţiona o superbă pălărie cu boruri mari din mătase neagră, accesorizată cu o eşarfă în nuanţe de rosu şi negru, sau puteţi alege una croşetată în nuanţe pastelate de vernil, portocaliu, lila şi alb de la Missoni.

Etro propune o variantă în tonuri de roşu, maro şi albastru din rafie iar de la Eugenia Kim puteţi alege fie o variantă mai exotică, metalizată, de culoarea portocalei, accesorizată cu lanţuri, fie una mai chic în stil navy, în alb şi vernil şi accesorizată cu un şnur roşu.

Tot la Eugenia Kim puteţi un model cu boruri mici, alb, din rafie împletită astfel încât să arate ca o broderie spartă, şi accesorizat cu pene în nuanţă de corai sau o pălărie din rafie simplă, accesorizată cu o eşarfa albastră.

La Gucci mi-a atras atenţia în mod deosebit un model clasic din rafie, în stil masculin, în nunţă de bej şi accesorizată cu o panglică roşie, pe care o puteţi purta chiar şi la o ţinută casual, sau una bej cu albastru potrivită la o plimbare în oraş sau pe plajă.

Din colecţia Burberry puteţi opta pentru o variantă clasică cu boruri mari din rafie sau una accesorizată cu detalii florale de la Dolce&Gabbana.

În concluzie, dragele mele, orientandu-vă după aceeste modele, puteţi achiziţiona pălării de plajă care de care mai sofisticate şi mai deosebite, având posibilitatea de a găsi ceva similar şi la noi, în magazinele H&M, Guess sau Accesorize.

Cu bine!
Mirela Stelea – Dreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod