Mirela Stelea: cele mai frumoase costume de baie ale sezonului

Dragele mele, Am hotărât să dedic această săptămână costumelor de baie, piesele vestimentare cele mai căutate în acest sezon. Fie că optaţi pentru o varianta deux pieces sau pentru

Dragele mele,

Am hotărât să dedic această săptămână costumelor de baie, piesele vestimentare cele mai căutate în acest sezon. Fie că optaţi pentru o varianta deux pieces sau pentru costumul întreg, asiguraţi-vă că alegeţi culori vibrante, printuri florale, imprimeuri de vegetaţie exotică sau motive folclorice africane sau indiene.

De la Melissa Odabash, Michael Kors, Zimmermann, La Perla, puteţi achiziţiona câteva costume de baie întregi cu animal print, cu decupaje pe talie, la sâni sau chiar simple; Matthew Williamson propune o combinaţie între culori tari şi animal print iar Tara Matthews, Herve Leger sau Adidas by Stella McCartney au mizat pe nuanţe intense de ciclam, portocaliu şi verde.

Dacă sunteti fane al printurilor florale, puteţi achiziţiona câteva piese foarte chic din magazinele La Perla, H&M sau Accesorize. La Norma Kamali găsiţi unul dintre preferatele mele şi anume, un costum de baie întreg, în nuanţă de argintiu şi cu decupaje, iar dacă sunteţi un fan al negrului, optaţi pentru o variantă croşetată de la Lisa Maree.

Alte variante mai deosebite în negru mai puteti găsi în colecţia Calvin Klein Beachwear sau la Gucci. Un costum de baie întreg de la “We are handsome”, cu un imprimeu din natură pe un umăr, şi cu volane aplicate, reprezintă cel mai bine imaginea unui costum de baie couture, care este foarte la modă în acest sezon.

Cu bine!
Mirela Stelea – Dreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod