Mirela Stelea: Caftane minunate de purtat pe plajă!

După ce am vorbit de costume de baie şi pălării de soare extravagante, săptămâna aceasta m-am gândit să abordăm subiectul caftane, pe care le puteţi îmbrăca în această vară la malul

După ce am vorbit de costume de baie şi pălării de soare extravagante, săptămâna aceasta m-am gândit să abordăm subiectul caftane, pe care le puteţi îmbrăca în această vară la malul mării, fie dimineaţa, la prânz sau seara. Puteţi opta pentru câteva variante pe care să le purtaţi peste costumul de baie cum ar fi cea de la Michael Kors, de inspiraţie africană, din mătase naturală în nuanţe de verde şi culoarea nisipului sau cea de la Easton Pearson, un imprimeu floral din bumbac cu aplicaţii de mărgele în jurul decolteului.

Toate merg perfect la cafeaua de dimineata sau la prânzul pe care îl luaţi la o terasa pe malul mării.Pentru o petrecere la piscină sau o seară de cocktail, optaţi pentru un caftan în nunţă puternică de corai cum este cel de la Elizabeth and James sau o variantă cu motive etnice aşa cum puteţi găsi la Diane von Furstenberg.

Vă recomand, în acelaşi timp şi caftanele din noua mea colecţie Cruise 2012 by Mirela Stelea,  în care puteţi găsi câteva modele pe care le puteti achizitiona din atelierul meu, şi pe care le puteţi purta în diverse momente  ale zilei.

Imprimeuri florale, mătase naturală, nuanţe de mov, roşu, corai sau albastru, toate sunt perfecte pentru a vă relaxa într-o ţinută confortabilă. Alegeţi să fiţi diferite şi elegante în acelaşi timp!

Cu bine!
Mirela Stelea – Dreams Come True - www.mirelastelea.ro
Atelier: Str. Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod