Mirela Stelea: Ce purtaţi la petrecerile de sărbători? Iată câteva ponturi! Partea 2

Continuăm să vorbim şi săptămâna aceasta despre vestimentaţiile pe care le-aş recomanda la petrecerile din acest sfârşit de an. Dacă data trecută am discutat depre little black dress,

Continuăm să vorbim şi săptămâna aceasta despre vestimentaţiile pe care le-aş recomanda la petrecerile din acest sfârşit de an. Dacă data trecută am discutat depre little black dress, animal print şi culori electrice, de această dată vom aborda  şi nuanţe mai deschise şi chiar metalice.

Dantela

Urmatoarea recomandare este una din achiziţiile mele din această toamană şi anume rochia cu mânecă lungă din dantelă neagră, aplicată pe satin strech alb, de la Lover. Croiul pe linia corpului este extrem de lejer, confortabil şi modern în acelaşi timp.

O puteţi purta fie cu o pereche de ghete cu toc cui sau pantofi cu platformă de culoare neagră şi un clutch în aceeaşi nuanţă.

Satin imprimat

Pentru iubitoarele de imprimeuri propun rochia din satin imprimat, pe un umăr, de la Zero+Maria Cornejo, cu care veţi avea în mod sigur o apariţie sexy.

Rochia albă

De la Alice by Temperley optez pentru rochia albă, mini, din jersay, cu broderie negră şi fustă cu cute late care evidenţiază talia dându-i volum. O puteţ purta cu botine şi cu ciorapi negri opaci.

Rochia ivoire

O altă ţinută care mi-a atras atenţia este rochia în nuanţă de ivoire de la Lela Rose.

Combinaţia de organza şi aplicaţii metalice în partea superioară dau un aer sofisticat şi glamorous, formând un outfit special pentru o apariţie de senzatie!

Asimetria

Roland Mouret propune asimetria grafică pentru acest sezon şi creează o piesă superbă în două tonuri, din crepe satin strech.

Rochia tip sacou

Deasemenea, într-o rochie sacou, din brocart negru cu auriu de la Lanvin, purtată cu cizme lungi deasupra genunchiului, din piele, veţi fi negreşit vedeta petrecerii.

Culori metalizate

De la DKNY mi-a captat atenţia rochia mini, din dantelă metalizată argintie, cu aplicaţia de volan in partea de jos şi care este foarte uşor de purtat cu ciorapi negri opaci şi ghete până la jumătatea gleznei.

Aplicație de plasă

În final, celor care preferă ținutele mai sofisticate le recomand rochia în nuanță de ivoire cu aplicația de plasă sub formă de pânzăde păianjen din cristale Swarovski și mărgele de la Matthew Williamson.

Este atât de  prețioasă încât, din punctul meu de vedere, nu necesită accesorizarea cu niciun  tip de bijuterii, poate doar cu un inel cu diamant și atât!

Ar mai fi multe de spus, dar cred că este suficient pentru a vă face o idee cam ce ați putea alege în această iarnă pentru a fi în trend cu noile tendințe și, de ce nu, pentru a îndrăzni mai mult...!
Pe curând!
Cu drag!

Mirela Stelea
Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Brazilia 52, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod