Mirela Stelea: “Noile colecţii primăvară-vară, o încântare!”. Accente folk, piele, dantelă, alb şi negru!

Dragele mele, bine ne-am regăsit în noul an! Am sentimentul că vom avea un 2013 plin de realizări! Eu una am început deja lucrul la o nouă colecţie şi am plănuit câteva proiecte speciale la

Dragele mele, bine ne-am regăsit în noul an! Am sentimentul că vom avea un 2013 plin de realizări! Eu una am început deja lucrul la o nouă colecţie şi am plănuit câteva proiecte speciale la care ţin foarte mult. Până să le lansăm oficial, propun să dezbatem azi direcţiile stilistice abordate de marile case de modă pentru sezonul primăvară-vară.

Din start, albul şi negru se regăsesc în aproape toate colecţiile. De la Chanel, Yves Saint Laurent, până la Louis Vuitton şi Celine. Alb sau negru, în varianta uni, sau combinate, în carouri sau dungi.

La Valentino, n-am putut să-mi dezlipesc privirea de la rochiile albe din broderie spartă şi de la cele din dantelă, iar la Nina Ricci m-am îndrăgostit iremediabil de rochiile superbe cu aplicaţii de franjuri.

Elie Saab fascinează, ca de fiecare dată, prin creaţii spectaculoase, foloseşte dantelă în alb, roşu aprins şi albastru electric, iar Dolce&Gabbana propune ţinute cu accente folk, dantelă şi printuri din mătase în stilul anilor 60’. Precum în colecţia anterioară, acum, la Dolce&Gabbana aceesoriile joacă un rol foarte important, cerceii supradimensionali şi esarfele legate pe cap sunt la loc de cinste.

Gucci, pe lângă alb şi negru, mizează şi pe culori tari precum fucsia, turqoise, mov, verde sau galben.

Mătase cu piele, animal print, ivoire şi nude!

Trebuie sa recunosc că, şi de această dată, creatiile Versace m-au lăsat fără cuvinte! Cobinaţii de mătase cu piele, dantelă cu piele, rochii diafane din mătase imprimată în nuanţe de corai, verde şi turqoise, plus aplicaţii de franjurii aurii!. Roberto Cavalli, designerul meu preferat, m-a surprins ca de obicei prin creaţii fabuloase! Dantelă albă şi nude, animal print din mătase combinată cu dantelă.

Alberta Ferretti, al cărei nume pare sinonim cu eleganţa, mizează pe nuanţe deschise de ivoire şi nude pentru a crea unele dintre cele mai fine ţinute pe care le-am văzut în ultima vreme, dar şi pe negru pentru rochii spectaculoase demne de covorul roşu.

Dragele mele, în concluzie, cam acestea sunt direcţiile date de marele case de modă.

Puteţi opta să achiziţionaţi direct creaţiile lor prezentate în cadrul marilor show-uri de modă, pe care le puteţi găsi atât în magazinele speciale din România, precum şi on-line. Puteţi, în acelaşi timp, să optaţi pentru ţinute asemănătoare, ale altor designeri, din România, de exemplu, care aleg să urmeze tendinţele marilor case de afară.

Este opţiunea voastră, însă, important este ca ceea ce cumpăraţi să vi se potrivească, să vă stea bine şi să va facă să vă simţiţi cu adevărat speciale purtându-le!

Numai bine!

Mirela Stelea
Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Showroom: Str.

Brazilia 52, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod