Mirela Stelea: Ce purtaţi la petrecerile de sărbători? Iată câteva ponturi! (Partea 1)

Dragele mele! Iată-ne ajunse în pragul sărbătorilor de iarnă, într-o perioadă în care evenimentele se ţin lanţ, când simţim că nu mai putem face faţă nici din punct de vedere

Dragele mele! Iată-ne ajunse în pragul sărbătorilor de iarnă, într-o perioadă în care evenimentele se ţin lanţ, când simţim că nu mai putem face faţă nici din punct de vedere vestimentar. Spre exemplu, voi avea în perioada următoare câte trei evenimente în fiecare săptămână, şi nu pot repeta aceeaşi ţinută. În plus, trebuie să o aleg şi pe cea potrivită tipului de eveniment la care sunt invitată. Cred că nu sunt singura care are această problema, şi, tocmai de aceea, m-am gândit la câteva recomadări vestimentare pentru acest sfârşit de an, în care să arătaţi fabulos şi, în acelaşi timp, să vă simiţiţi şi confortabil.

Little Black Dress

Prima alegere ar fi o rochie neagră, la jumătatea genunchiului, din material paietat şi cu spatele din mătase, cum este cea de la Lanvin, pe care o puteţi accesoriza cu mănusi din piele lungi, în funcţie de eveniment.

Ca de fiecare dată, nu veţi da greş dacă mizaţi pe celebra little black dress! Mai recomand varianta de la Alexander Wang din strech satin, însă doar dacă vă permite silueta.

Animal print

Pentru o petrecere mai pretenţioasa puteţi alege o rochie animal print din mătase naturală, cu aplicaţii de mărgele în jurul decolteului, sub bust şi pe manşete, cum este cea semnată Roberto Cavalli. Accesorizată cu un clutch argintiu, în mod sigur veţi obţine un outfit de invidiat.

Albastru electric

Lela Rose propune albastru electric sub forma unei rochii midi din tafta, cu fronseuri, care arată spectaculos, iar Stella McCartney combină dantela albastră,cu mătase strech în nuanţă nude şi obţine o rochie mini absolut superbă, care, accesorizată în talie cu o centură metalizată, îţi taie respiraţia!
Oscar de la Renta propune o variantă blue ciel din jacqard, iar Victoria Beckham una albastru cu negru din bumbac.

Le recomand pe amândouă, sunt superbe!

Rochia neagră maxi

Rochia maxi, neagră, din jersay, de la Amanda Wakeley, cu decolteul în V şi spatele gol, accesorizată cu o centură din piele neagră, este o alegere cât se poate de chic şi extrem de elegantă.

Maxi din chifon

Callula Lillibelle propune varianta maxi din şifon, cu spatele gol, care este o alegere la fel de reuşită pentru cele care sunt îndragostite de mătasea naturală şi catre iubesc în acelasi timp transparenţele.

Rochia neagră cu drapaje

La fel de potrivită este şi rochia neagră cu drapaje, din satin mătase naturală de la Chalayan, dar definiţia elegantei vine de la Jil Sander: rochia din tafta în două nuanţe, negru şi nude, cu un croi impecabil al bustului şi fusta extrem de feminină, creează o piesa fabuloasă pentru petrecerile din acest sezon.

Acestea sunt doar câteva dintre recomandările mele pentru petrecerile de sfârşit de an.

Directiile stilistice sunt generale, orientative. Puteţi reţine aceste recomandări şi să achiziţionaţi modele asemănătoare în funcţie de bugetul dvs. Săptămâna viitoare, vă voi detalia alte recomandări vestimentare, astfel încât să fiţi sigure că veţi face cele mai bune alegeri.

Pe curând!
Cu drag!

Mirela Stelea
Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Brazilia 52, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod