Actrița Kate Beckinsale a purtat o pereche de pantofi Casadei la nominalizările Globul de Aur

La finalul anului trecut, actrița britanică Kate Beckinsale s-a trezit dis-de-dimineață pentru a prezenta nominalizările pentru 2015 la Globul de Aur. Cu toată ora aceea matinală, vedeta de 41

Kate-Beckinsale-Casadei-Suede-Blade-Pumps-1

La finalul anului trecut, actrița britanică Kate Beckinsale s-a trezit dis-de-dimineață pentru a prezenta nominalizările pentru 2015 la Globul de Aur. Cu toată ora aceea matinală, vedeta de 41 de ani arăta impecabil, purtând o ținută Dolce & Gabbana pe care a asociat-o cu o pereche de pantofi Casadei Suede Blade Pump, de o culoare verde-turcoaz.

Kate-Beckinsale-Casadei-Suede-Blade-Pumps-2

Conform site-ului talkshoes.com, o pereche de pantofi exact ca cei purtați în acea zi de Kate Beckinsale pot fi achiziționați online de pe luisaviaroma.com pentru 740 dolari.

Acești pantofi se pare că sunt foarte apreciați de către vedete. Au mai fost surprinse purtând recent acest model de la Casadei atât actrița americană Jessica Chastain, cât și Jennifer Lopez.

Kate-Beckinsale-Casadei-Suede-Blade-Pumps-3

Se pare că, Kate Beckinsale a revenit în forță pe marile ecrane. Ultimul film cu ea, care la noi a avut premiera în noiembrie anul trecut, este “Eliza Graves” (“Stonehearst Asylum”). Pentru 2015 se anunță alte două filme: thrillerul “The disappointments room”, care va avea premiera în luna septembrie, și comedia SF în care joacă alături de Robin Williams – “Absolutely Anything”.

Kate-Beckinsale-Casadei-Suede-Blade-Pumps-4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod