Poveşti regale: începutul unei noi ere a bijuteriilor PANDORA

Inspirate de trecut, dar strălucind puternic, precum un viitor luminos, noile bijuterii PANDORA din Colecţia de Toamnă 2018 îmbină armonios elemente maiestuoase şi un strop de magie, pentru a ilustra opulenţa curentului renascentist. Seria Poveşti Regale marchează începutul unei călătorii artistice pe tărâmuri de basm.
Noua colecţie extravagantă rescrie istoria designului de bijuterii cu pietre minunate şi metale preţioase atent lucrate, experimentând noi metode ale artei bijutierilor, pentru a readuce splendoarea acelei perioade. Fantasticele modele amintesc de vremurile trecute, fiind combinate cu piese moderne, încărcate de mister, şi reintrepretându-le pentru a dezvălui mesaje ascunse, compartimente secrete şi comori nepreţuite.

Redescoperind combinaţia dintre natură şi cultură, inelul statement al seriei este finisat sub forma unei ramuri împodobite cu inimi în jurul unei pietre strălucitoare cu tăietură caboşon, în nuanţe impunătoare de mov regal.
Modelele asemeni tapiţeriilor – regăsite pe inele, brăţări şi talismane – sunt ţesute ca detalii dantelate care îmbracă fiecare piesă.

Noile talismane reprezintă o reinterpretare modernă a ornamentelor regale, cu pietre centrale sau cristale cu tăieturi elegante şi atemporale. Pandantive în formă de cheie – create pentru a fi suprapuse sau combinate cu alte bijuterii de dimensiuni variate – îţi vor deschide orizontul în materie de stil spre noi tărâmuri ale creativităţii. Iar talismanul „Colivie” păstrează un secret nepreţuit - bucuria eliberării unei păsări care îşi îndreaptă aripile spre libertate.


#PANDORAFairyTale


Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.


Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale.
Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,400 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 25,300 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,200 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga.
În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod