Poseta - vedeta tinutei tale

Nu mai este un soc pentru nici o "fashion victim" ca geanta nu mai trebuie asortata neaparat cu pantofii, insa pentru a obtine un stil armonios trebuie sa potrivesti stilurile... Posetele "bijuterie" completeaza o pereche de pantofi in stilul anilor '50 sau o sandaleta eleganta, gentile incapatoare "merg" cu sandalele cu talpa ortopedica sau joasa, iar incaltarile simple trebuie definite cu ajutorul unei posete sofisticate. Admira tendintele acestei veri si alege-ti geanta cu atentie, deoarece acest accesoriu acum devine vedeta tinutei tale.

Imitatie de piele de crocodil



O tendinta care pana acum a fost rezervata toamnei a invadat colectiile pentru sezonul primavara/vara 2005 a marilor case de moda. Gentile ce imita pielea de crocodil, de toate culorile si dimensiunile sunt acum foarte iubite de devoratorii de moda. In modele specifice verii si accesorizate puternic, aceste posete pot fi si pe placul tau daca ai o tinuta indrazneata dar minimalista, deoarece geanta va capta toata atentia.

Gentile incapatoare...



Gentile incapatoare confera iluzia optica de "mai slaba" si sunt foarte practice... iar faptul ca sunt la moda este o veste excelenta pentru femeia in continua miscare ce-si poarta dupa ea tot "arsenalul". Insa nu este vorba de clasicele posete imense... ci de gentile de inspiratie "beach bag", din in sau alte materiale si ornate cu foarte multe paiete si modele excentrice. Ideea "gentii de plaja" purtata in oras deja a devenit foarte populara in moda autohtona.

Posete cu parfum de vara



Pentru multe dintre noi, sezonul cald este cheia catre culoare si fantezie, atat in viata personala cat si in garderoba. Vara, combinatia galben-turquois nu mai pare atat de extravaganta pentru o poseta. Nu sunt interzise imbinarile de culori tari, dar nici modelele inovatoare sau formele bizare. Exploateaza-ti imaginatia si indrazneala alegand o poseta "cu parfum de vara".

... de zi



Gentile casual recomandate pentru vestimentatia de zi sunt deschise la culoare... si chiar albe, pentru a nu te impovara in tipul zilelor calduroase. Designul este lejer si foarte usor de asortat la jeansi, pantaloni capri si la topuri simple. Daca tinuta ta de zi este mai pretentioasa, opteaza pentru un model ceva mai sofisticat, insa tot in culori pastelate.

... de seara



Indiferent de cat de minimalista sau extravaganta este rochia ta de seara, poseta este obligatoriu mai stralucitoare decat bijuteriile... Argintie, aurie, satinata, pastelata si accesorizata cu paiete si delalii pretioase, geanta trebuie sa fie vedeta tinutei tale si declaratia ta de stil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod