Pantofii propuși de designeri pentru primăvara 2018. De la modele clasice, până la cele mai bizare

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Pentru sezonul primăvară-vară 2018, cele mai importante case de modă ale lumii par să se fi întrecut în a crea modele cât mai neobișnuite de pantofi, ghete și cizme.
Încălțările statement, care atrag imediat atenția prin culori intense, stiluri bizare și accesorii neobișnuite au fost incluse în cele mai multe colecții pentru sezonul următor.

De exemplu, Balenciaga propune un stil de "galoși" de tipul Crocs, dar cu platformă și decorați cu embleme, stegulețe și floricele.
Tot Balenciaga șochează cu o pereche de pantofi cu toc cu ținte lungi și ascuțite, adevărate arme albe, mai ales dacă circuli cu transportul în comun...

La polul opus se află Saint Laurent, printre creațiile căruia regăsim cizme acoperite cu pene, numite pe bună dreptate cizme Yeti.

Chanel reușește să-și adauge numele în rândul celor mai controversate modele de încălțări pentru acest sezon.
Karl Lagerfeld a fost ridiculizat pe rețelele de socializare din cauza cizmelor din plastic transparent pe care le-a inclus în colecția sa pentru primăvară-vară 2018.

Descoperă câteva dintre modelele de pantofi propuse de designeri pentru sezonul primăvară-vară 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod