Pantofi si posete dupa pofta inimii

Esti invadata de atatea tendinte si nu stii ce sa alegi in materie de pantofi si posete? Arunca un ochi pe tendintele internationale si pe produsele pe care la gasesti in magazinele autohtone si alege-ti dupa pofta inimii ca... ai de unde.

Vezi tendinte
internationale!  
Vezi tendinte autohtone!  

Posetele sunt, precum si hainele, foarte colorate sau sobre. Poti purta posete decorate sau imprimate cu flori, in dungi sau pur si simplu cu un model si nuanta cu personalitate. Nu este cazul sa te feresti nici de argintiu si auriu. Cand vine vorba de design, poti opta pentru posetele plic pentru vestimentatia de seara, iar pentru cea de zi poate fi si o geanta mai mare. Cu tendinte retro sau futuriste, "gentuta" ta ar trebui sa te reprezinte si sa fie in ton cu vestimentatia si momentul zilei.

Vezi tendinte
internationale!  
Vezi tendinte autohtone!  

Pantofii variaza de la sabotii retro fara toc pana la incaltamintea roz bombon cu toc stiletto. Nu te feri nici de combinatiile mai extravagante precum plexiglasul cu piele sau imbinari de culori acide si complemetare: fistic-roz sau galben-negru. Tocul gros si botul rotunjit se impun in moda strazii, insa daca esti o persoana mai conservatoare si intoarcerea in timp ti se pare prea brusca, poti alege incaltamintea cu design clasic. Depinde numai de tine! Cat despre "razboiul" pantofi-posete... s-a incheiat. Nu mai trebuie sa le asortezi la culoare, ci la stilul tau.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 31 Mai 2008, 12:17
    pantofi vs poseta

    As vrea sa stiu ce culoare de geanta s-ar potrivi pentru pantofi frez.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod