Accesoriile - o parte din tine

Chiar si in lumea accesoriilor exista tendinte, care de care mai atragatoare. Se stie importanta asortarii posetei cu incaltamintea, insa este mai putin cunoscuta potrivirea ei cu manusile si chiar cureaua. Asa ca ofera-ti un moment de cochetarie, acordand atentie detaliilor!


Fie ca are desen de leopard, zebra, clasic sau chiar si accente futuriste, cum ar fi forma de tastatura, combinatia alb si negru troneaza pe podiumuri. Fie alegerea ta este conservatoare, pentru o tinuta rafinata, sau de inspiratie "animala" pentru a face fata "junglei" urbane, acest asorteu nu da gres.


Tendinta accentelor metalice, revenita in forta din epoca rock a anilor '80, se regaseste in moda internationala de la posete, pana la manusi si curele. Asa ca adopta acest stil pentru o aparitie excentrica, rebela dar de o mare eleganta.


Argintiul este foarte pretentios, dar trebuie ca stii ca daca te vei hotari la aceasta culoare pentru accesorii vei fi cu siguranta o "craiasa a zapezii", fie ca alegi sa mergi intr-un club sau la o intalnire neoficiala.


In acest sezon este voie sa purtam accesorii cu blana. Gentile pot adopta diferite stiluri. Se foloseste blanaartificiala, dar poti opta pentru nurca pentru un look hollywoodian iar vulpea si iepurele se folosesc pentru accesorii pufoase si frumoase. Nu te teme ca este o optiune kitsch, pentru ca Gucci, Fendi sau Versus sunt de alta parere.

continuare

>print
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod