Modă: 10 accesorii obligatorii pentru primăvara asta

O adevărată fashionista ştie că secretul unei garderobe impresionante, în ton cu tendinţele importante, ţine mai ales de accesorii. Află care sunt cele 10 accesorii obligatorii pentru primăvară asta, care îţi pot îmbogăţi look-ul trendy.

O adevărată fashionista ştie că secretul unei garderobe impresionante, în ton cu tendinţele importante, ţine mai ales de accesorii. Află care sunt cele 10 accesorii obligatorii pentru primăvară asta, care îţi pot îmbogăţi look-ul trendy.
 
Pandativ

 
Pandativul supra-dimensionat este unul dintre accesoriile cele mai folosite de designeri în colecţiile pentru primăvară 2012, indiferent dacă este metalic, din piele naturală sau ecologică. Pe podium: Aminaka Wilmont, Givenchy, No. 21 şi Lanvin.


    

 

 

 

 

 

 

 

 

Pantofi cu talpă subţire
 
Talpă subţire este tendinţa cea mai importantă pentru pantofi în această primăvară, influenţată de minimalism. Alege o pereche de pantofi care îţi lasă călcâiul liber şi bifezi încă o tendinţa importantă.

Pe podium: Derek Lam, Erdem, Antonio Berardi, Yves Saint Laurent şi Alexander Wang.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercei lungi
 De la cerceii candelabru la cei din lanţuri cu zale delicate, în această primăvară cerceii trebuie să atârne! Îţi pot atinge chiar umerii fără probleme. Pe podium: Alexis Mabille, Bottega Venetă, Oscar de la Rentă, Missoni şi Pradă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geantă cu decoraţiuni
 
De la paiete până la pietre decorative, genţile din acest sezon sunt încărcate cu elemente decorative şi strălucitoare ce pot oferi stil şi unei ţinute simple. Pe podium: Alexis Mabille, Fendi, Louis Vuitton, Zac Posen, Paco Rabanne şi Giorgio Armani.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tocuri wedge artistice
 
Fă-l să se uite după ţine cu o tocurile wedge artistice, care oferă un look extravagant, la mare căutare în acesta primăvară.

Pe podium: Aquilano e Rimondi, D&G, Roberto Cavalli, Alexander Mcqueen şi Pradă.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ochelari de soare futurişti
 
Singură regulă pentru alegerea ochelarilor de soare pentru primăvară este excenticitatea. Lentilele asimetrice şi ramele avânt-garde sunt cea mai bună alegere. Pe podium: Acne, Rochas, Erdem, Prabal Gurung, Fendi şi Stella McCartney.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brăţări multiple
 
Combinaţiile de brăţări sunt o altă tendinţa importantă a sezonului. Acestea pot fi grupate câte două sau într-un număr mai mare, pentru un look desăvârşit în această primăvară. Pe podium: Chanel, Gianfranco Ferre, VPL, Donna Karan şi Fendi.
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cureaua lată
 
Dacă ai o siluetă de invidiat, ţi-o poţi pune în valoare în această primăvară adoptând tendinţa curerelor şi centurilor late, ce aduc aminte de modă anilor '80.

Pe podium: Alexander Mcqueen, Balmain, Altuzarra, Burberry Prorsum şi Victor & Rolf.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geantă versatila
 
Funcţionalitatea s-a îmbinat cu cele mai noi tendinţe ale modei în această primăvară: genţile versatile sunt unul dintre cele mai importante accesorii ale sezonului. Geantă care poate fi purtată pe umăr sau ţinută în mână are acum şi accesorii speciale, care îi subliniază versatilitatea. Pe podium: Kenzo, Lacoste, Tory Burch, Balenciaga şi Proenza Schouler.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pălăria extravagantă
 
Cea mai neaşteptată tendinţa a sezonului sunt pălăriile. Fie că au boruri lărgi pentru protecţie solară sau sunt mici dar cu elemente decorative extravagante, pălăriile nu au voie să lipsească din garderobă ta de primăvară.

Pe podium: D&G, Derek Lam, Burberru Prorsum, Jill Sander şi Just Cavalli.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Iulia Anghel

Sursa foto: Amandarijff.com

[[sursafototext:Flare.com]]

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod