Ce bijuterii se poartă în 2021. 6 tendințe importante

În general, alegerea bijuteriilor nu ar trebui să fie influențată de trenduri. Bijuteriile cu modele clasice, care nu se demodează niciodată, reprezintă o investiție pe termen lung pe care merită să o faci.
Dar dacă vrei să încerci ceva nou în fiecare an sau sezon, atunci poți opta pentru bijuterii accesibile în tendințe, care oferă un plus de actualitate ținutelor tale. 

Un trend care se face remarcat în ultimii ani este cel al bijuteriilor unice, create în ateliere mici, adesea de un singur bijutier. Astfel de piese sunt de obicei inovatoare, au un aspect inedit și pot fi personalizate, ceea ce îi atrage pe clienții care vor bijuterii unicat. 

Și pandemia de coronavirus a avut un efect important asupra vânzărilor de bijuterii. Potrivit reprezentanților unui magazin online de modă, citat de whowhatwear.co.uk, vânzările pentru bijuterii din materiale prețioase au crescut cu 150% în 2020.

Iată ce bijuterii se poartă în 2021:

Bijuterii cu malachit

Malachitul este un minereu de culoare verde intens cu striații în culori închise, asemănător cu aspectul marmurei.
În terapie cu cristale, una dintre proprietățile malachitului se spune că este capacitatea sa de a permite iubirea necondiționată și dezvoltarea spirituală. Nu este de mirare că toți mai mulți designeri de bijuterii s-au „îndrăgostit” de acest mineral cu nuanță închisă de verde. Este inclus adesea în cercei, pandantive și inele, arătând excelent în asociere cu auriu.


Citește și: Cum să porți o eșarfă groasă de iarnă. 30 de idei


Pandantive lungi

Pentru sezonul primăvară-vară 2021 designerii au introdus pandantivele cu lanțuri lungi. Printre casele de modă care au propus acest stil se numără Victoria Beckham și Dior.
Pandantivele sunt adesea realizate din sticlă, cristal sau perle.

Inelele aurii masive

Inelul de tip pecete rămâne în continuare o tendință importantă, însă este completat de inele masive cu forme neregulate sau cele cu onduleuri de tip valuri sau cu aspect aparent neșlefuit. De asemenea, aceste inele se poartă tot mai des pe degetul arătător.

Bijuterii cu perle

Perlele au revenit puternic în tendințe în urmă cu câțiva ani și se pare că vor rămâne un trend important și în viitor. În afara bijuteriilor clasice cu perle, care nu se demodează niciodată, sezonul acesta vom vedea tot mai des bijuterii cu accente din perle sau perle cu aspect natural și formă neregulară, numite perle baroc.

Lanțuri masive

Unul dintre cele mai populare trenduri în materie de bijuterii în ultimii ani este cel al lanțurilor masive.
Se va menține și în 2021, când vei putea opta pentru lanțuri groase cu zale mari sau asocierea mai multor lățișoare suprapuse.

Bijuterii cu cristale sau sticlă

Designerii de bijuterii folosesc cristalele sau sticla ca pe o alternativă pentru pietre prețioase și perle, iar piesele obținute au de obicei un aspect modern și interesant. Sunt aplicate cristale și sticlă complet transparente, fără pigmenți, care sunt tăiate cu fațete mari, astfel încât să ofere o strălucire discretă și să imite aspectul unor mici blocuri de gheață.

Foto: Instagram

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod