Accesorii? Este clar, ai de unde sa alegi!

Se stie foarte bine ca femeile sunt mari iubitoare de accesorii. Fie ca este un inel, o bratara, o brosa sau un colier, reprezentantele sexului frumos le iubesc si... pace. Mizand tocmai...
Se stie foarte bine ca femeile sunt mari iubitoare de accesorii. Fie ca este un inel, o bratara, o brosa sau un colier, reprezentantele sexului frumos le iubesc si... pace. Mizand tocmai pe aceasta idee, creatorii de accesorii scot pe piata modele cat mai variate pentru a satisface gusturile tuturor. Haide sa vedem care sunt propunerile celor de la Accesorize, Swatch, Meli Melo si Silhouette.

Accesorize toamna/iarna 2008/2009


Accessorize prezinta in sezonul toamna-iarna 2008 o gama de trenduri care cuprinde bijuteriile fermecatoare si decadente, care au influente puternice din perioada Art Deco. Accesorizarea va juca un rol vital in modernizarea look-ului, prin palarii sau berete incrustate cu paiete si posete luxoase.

Colectiile se vor caracteriza prin romantism si rafinament, cu coliere vintage cu pandantive sub forma de frunza si inele cu perle mari. In contrast, stralucirea noptii o intalnim in fascinatia plaselor de par si a bratarilor din lemn incrustate cu pietre superbe.  


Accesoriile de zi sunt obtinute din combinarea stilului contemporan cu look-ul fundamental englezesc. Pe de o parte, este obtinut un look relaxat prin amestecul de culori pale cu nuante metalice, iar bijuteriile metalice simple scot in evidenta pielea de reptila a gentilor si pantofilor.

 
Pe de alta parte, look-ul excentric englezesc prezinta o colectie amuzanta de elemente apartinand noului curent boem. Dungile, nasturii, insignele si panglicile alcatuiesc un look bizar al saculetilor din panza si colierele sunt realizate dintr-un amestec eclectic al stilului vintage cu insigne de alama.  

Swatch-urile pentru o zi de toamna


Datorita trend-ului extrem de indraznet valabil atat in vestimentatie cat si in accesorii, designerii Swatch au avut mana libera sa se joace cu cele mai iesite din comun materiale, culori, forme si stiluri. Colectia de toamna-iarna include sase sub-colectii potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati.

Seria A Modern Muse se potriveste perfect tinerelor sofisticate, care nu ezita sa-si foloseasca sarmul si simtul practic pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce si-au propus.

Ceasurile Pretty Please (foto 3) se pliaza perfect personalitatii femeilor care stiu sa imbine doua caracteristice esentiale: inocenta copilariei si pasiunea seductiei.

Asa cum spuneam mai sus, este esential sa-i bagam in seama si pe barbati. Pentru ei cei de la Swatch au creat Street Shots (foto 4), care se potriveste perfect tinerilor rebeli, dornici intotdeauna sa incalce regulile.

Esti indrazneata, iti plac culorile tari? Ei bine, te incadrezi perfect in categoria celor care ar purta ceasurile din sub-colectia Face the Magic (5).

Classichic este, poate, cea mai potrivita forma prin care barbatul de langa tine se poate simti cu adevarat...

barbat, pentru ca aceasta serie defineste perfect stilul clasic masculin.


Pentru cei care sunt pasionati de sport, iar competia este deviza fiecarei zi din viata lor, designerii au creat seria Volcanic Sports, care combina o serie de materiale dure cu un design original.

Propuneri Meli Melo toamna/iarna 2008/2009


Acest brand aduce in fata clientilor o mare diversitate de modele. Poti gasi piese fanteziste sau dimpotriva, modele in care elementele romantice se imbina perfect cu notele moderne, dinamice, citadine.

Acesta colectie este caracterizata de un amestec de culori, forme, materiale si o sumedenie de elemente specifice diferitelor epoci, care acopera o multitudine de stiluri.

Noul sezon subliniaza vitalitatea, increderea, nonsalanta femeii moderne, care stie sa-si pastreze armele seductiei si ale cochetariei printr-un stil urban si sexy, prin constientizarea calitatilor sale. Acelasi sezon ne invita sa redescoperim romantismul serilor petrecute langa focul semineului, reintoarcerea la natura, precum si liniile clasice actualizate.

La capitolul culori, in sezonul ce urmeaza vei da nas in nas cu albul imaculat si cu negrul perfect. Nu vei duce lipsa nici de tonurile calde de maro, vedeta sezonului fiind maroul-portocaliu.
Toate acestea vor fi completate de fuchsia, albastrul acvatic, movul, verdele, rozul cenusiu, galbenul, griul. Un stil urban, dinamic, patrunzator, menit sa transforme atmosfera
apasatoarea a sezonului rece intr-un mix de optimism, veselie si atitudine pozitiva.

Daca este sa vorbim de forme, Meli Melo propune forme geometrice, abstracte dispuse asimetric, dar si elemente romantice. Colierele se pot transpune perfect pentru multivalenta acestei colectii, surprinzand printr-o mare varietate de dimensiuni si asocieri de forme. Exista coliere lungi alcatuite din forme abstracte intercalate cu forme clasice (gen bile din material plastic), majoritatea lor avand drept suport metalul.


Nelipsite si foarte atragatoare vor fi in acest sezon lanturile metalice lungi si medii, cu pandantive mari din metal emailat sau din metal imbracat in pietre stralucitoare, de diferite culori si dimensiuni. Colierele medii se vor regasi si pe snur, cu diferite forme din plastic in combinatii de culori ton pe ton sau contrastante.

Colierele scurte, la baza gatului, au fie forme intr-o singura dimensiune, de volum mare, fie forme similare, de dimensiuni diverse, din plastic, metal emailat sau lemn, aranjate pe lanturi metalice. Bratarile readuc in atentie volumele mari, avand forme diverse, fixe sau dispuse pe fir elastic.

Cerceii respecta aceleasi tendinte, colectia propunand un numar mare de produse care pot alcatui seturi, atat din punct de vedere al formelor, materialelor, cat si al culorilor.
In materie de accesorii fantezie, propunerile merg catre esarfele patrate, dediferite dimensiuni, gentile foarte mari si posetele elegante.

Lentilele Silhouette, potrivite pentru ochii tai


Pentru sezonul ce urmeaza reprezentantii acestui brand au scos pe piata lentilele polarizate. Extrem de utile pentru ochii tai, chiir daca soarele nu mai este chiar atat de puternic in sezonul acesta. Pe langa faptul ca iti creeaza o imagine glamour prin design, acestea neutralizeaza efectele luminii si diminueaza considerabil oboseala ochiului. In plus, filtrele UV extrem de performante sporesc confortul optic.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Danutza3 pe 29 Mar 2010, 23:03
    ACCESORII

    Cele mai moderne si deosebite accesorii si bijuterii handmade sunt aici pe blog http://www.passionforhandmade.blogspot.com Va asteptam cu drag .

    0
    0

  • Florea Ana-Maria pe 14 Mar 2010, 09:13
    Accesorii

    http://florea-ana-maria.blogspot.com/ Accesorii handmade crosetate.

    0
    0

  • Armanu Irina Nicoleta pe 6 Mar 2010, 16:38
    Accesorii handmade

    Cele mai deosebite brose si accesorii handmade la http://nastureicolorati.blogspot.com

    0
    0

  • vio pe 27 Ian 2010, 23:33
    bijuterii handmade

    Daca vrei ceva deosebit ,te astept in magazinul meu de bijuterii din pietre semipretioase ! www.andraart.breslo.ro sau http://andraart.blogspot.com

    0
    0

  • Oana pe 21 Sep 2009, 15:02
    Ceasuri..

    Ceasurile sunt nice...in general..dar nu numai cele de firma..ci si cele realizate sub diferite forme.. take a look at www.fancy-trendy.ro

    0
    0

  • cella_yo pe 11 Sep 2009, 12:14
    accesoriile...

    Parerea mea este ca accesoriile sunt cele mai importante...ele iti definesc stilul si iti contureaza infatisarea...daca sunteti adeptele stilului handmade puteti arunca o privire aici www.cella-craft.blogspot.com si v-as ruga, cu cea mai mare placere sa va dati si o parere cu privire la ce fac eu aici... ms

    0
    0

  • okydoky pe 25 Iul 2009, 16:28
    accesorii

    inelul e superb... imi plac foarte mult accesoriile insa nu pot schimba bijuteriile din aur pentru a purta altceva :(

    0
    0

  • Mariana pe 9 Mai 2009, 14:21
    ACCESORII SI HAINUTE SUPEEERRR

    Ramy,se poarta foarte mult,si nu una,ci mai multe,cat mai colorate si funky,eu am cumparat de aici : http://lavintagemania.blogspot.com/ si toata lumea ma intreaba cand le port de unde le am.Poti sa arunci o privire,si sunt aduse de afara toate.

    0
    0

  • janyna pe 25 Ian 2009, 20:00
    bratara

    imi place foarte mult bratara .

    0
    0

  • Ramy1991 pe 16 Ian 2009, 10:00
    bratzara

    se mai port bratzarile late de lemn sau plastic anul acesta ?????

    0
    0

  • DulsheKid pe 25 Dec 2008, 17:22
    inelul

    Inelul este absolut nemaipomenit de superb :) chiar ador modelul

    0
    0

  • harajukuLady pe 4 Dec 2008, 19:06
    fenomenul gothik lolita

    va invit pe http://harajukubling.blogspot.com pentru a afla mai multe despre acest stil de viata care a luat nastere in japonia. accesoriile sunt cu adevarat spectaculoase!

    0
    0

  • LaVee pe 30 Nov 2008, 12:38
    bijuterii realizate manual si unicate

    scuze, am papat o litera. e www.laveebijoux.blogspot.com

    0
    0

  • Lucia pe 11 Nov 2008, 17:39
    bijuterii handmade si la comanda

    sau ne putem accesoriza prin bijuterii realizate la comanda! de ex: www. luciacrin .ro va pup

    0
    0

  • Electra23 pe 30 Oct 2008, 07:18
    ceasurile

    Ceasurile Pretty Please sunt superbe:)xxx

    0
    0

  • MarY666 pe 19 Oct 2008, 22:17
    acesorii

    inelul este super :X

    0
    0

  • rebi pe 6 Oct 2008, 08:23
    bijuterii

    inelul negru si bratara imi plac la nebunie

    0
    0

  • biankalord pe 18 Sep 2008, 09:26
    un ceas

    Swatch cred ca este alegerea cea mai buna :)

    0
    0

  • 2007floryna pe 16 Sep 2008, 16:24
    ...

    imi place lantul:X

    0
    0

  • ilioiu georgiana pe 6 Sep 2008, 12:47
    moda

    care sunt cele mai elegante haine de toamna?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod