Accesorii care iti definesc stilul

Bratari, cercei, coliere, ceasuri, esarfe sau brose. Toate acestea, in combinatiile potrivite si alegerile adecvate iti pot revolutiona stilul. Chiar si o tinuta banala poate fi transformata complet cu ajutorul accesoriilor.
Bratari, cercei, coliere, ceasuri, esarfe sau brose. Toate acestea, in combinatiile potrivite si alegerile adecvate iti pot revolutiona stilul. Chiar si o tinuta banala poate fi transformata complet cu ajutorul accesoriilor.

Nu uita ca mai mult nu inseamna neaparat mai bine, in special cand vine vorba de accesorizare.

Asociaza accesoriile potrivite tinutei tinand cont de culori, nuante, materiale si texturi. Iti prezentam mai jos cateva trasaturi de baza ale colectiilor de accesorii pentru acest sezon.


Culorile acestui sezon


In prima linie se afla tonurile subtile de roz, bleu, urmate de neutrele griuri, bejuri si verniluri pale. Cromatica pastelata isi face la randul sau loc in tendinte, in nuante saturate de violet, rose champagne, gri, albastru, alaturi de brun si verde.

Forme si materiale


Bijuteriile se remarca prin forme calde, dar puternice, totul facand trimitere la un romantism modern. Colierele cu pandantive surprinzatoare refac jocul dragostei contemporane: inimioare cu inscriptii de amor, inele si perle alaturi de chei, rujuri si fermoare.


Predomina colierele lungi cu detalii care confera suplete compozitiilor, funde, flori, zale subtiri si benzi din satin. Cerceii se remarca prin forme subtile si acide in acelasi timp.

Bratarile late sunt in continuare la moda, cu imprimeuri florale, decupaje sau gravuri. In plus, in noul sezon ne atrag atentia bratarile subtiri, cu zale si pandantive in forma de funde, inimi, oglinzi sau lacate.

Cand vine vorba de esarfe, le alegem pe cele din bumbac sau matase, cu imprimeuri delicate sau uni. Se diferentiaza prin multitudinea de forme si texturi: esarfe lungi si inguste, esarfe patrate, scurte, purtate la baza gatului in V sau clasicele esarfe dreptunghiulare.

Curelele se caracterizeaza prin imprimeuri cu insertii grafice, prin aspectul pictat sau alte detalii actuale. Predomina gentile tip poseta cu barete subtiri si nasturi frontali, precum si gentile supradimensionate.
 
Accessorize propune pentru acest sezon sase colectii: Belize, Harem, Jasmine, Blue Belle, Aloha si Mexicana. 

Belize reprezinta o colectie cu influente globale si etnice.
Imbratisand ciocniri neasteptate si indraznete de modele si culori, look-ul este dramatic, vibrant si exotic.


Harem este o colectie luxoasa si totusi casual, exotica si totusi simplista, stralucitoare. Colierele supradimensionate atrag privirile prin paleta de culori folosita: portocala arsa ori tonurile pamantii. La randul lor, plicurile vin cu aplicatii interesante: pietre mate. Palaria de soare chic desavarseste colectia, reusind sa transmita perfect aerul colonial, iar geanta sport din piele inspira o evadare exotica.

Jasmine include o perspectiva foarte moderna, cu influente japoneze. Auriul pal, griul argintiu si rozul pulbere furnizeaza baza paletei de culori a colectiei Jasmine, modernitatea fiind prezenta prin exploziile de rosu si negru. Piesele-cheie includ un pandantiv cu o bicicleta realizata din perle si plicuri chic de diverse culori.

Blue Belle spune o poveste din anii ‘80-90 a lucrurilor lucrate manual in casa. Look-ul este tineresc si incantator, ducand cu gandul la vibratiile folk, la prerie, la ape si influente Amish.
Colectia este influentata de dragostea pentru trei orase: Londra, New York si Paris.

Colectia Aloha deschide vara cu o poveste vintage inspirata din insulele din partea de sud a Pacificului si din sudul Indiei.
Imprimeurile in degrade cu motive tropicale si pe cele specifice Indiei, in special cele caracteristice insulei Bali, care apar insa estompate, sunt prezentele de baza ale colectiei.

Colectia Mexicana prezinta influentele populatiei Navaho si tehnicile de broderie specifice Americii de Sud.

Tamara propune pentru primavara - vara 2010 bijuterii vintage si foloseste dragostea femeilor pentru flori drept inspiratie in realizarea noii colectii. Bijuteriile au un aer romantic, de inspiratie retro. Sunt ideale pentru tinutele elegante, dar pot fi adaptate fara dificultate stilului casual.

Bijuteriile si accesoriile fantezie propuse de Meli Melo pentru primavara – vara 2010 aduc in prim plan toate elementele care compun viata de zi cu zi a unei femei.
In cele patru teme ale colectiei: Le Rythme du desir, Utopia, British fusion si Safari Park regasim miturile femeii moderne, surprinzatoare, inconfundabile.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod